1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ŽSK Třemošnice vs. SK Vysoké Mýto B: Remíza 1:1


Branky


4

Třemošnice začala zápas aktivně a brzy se dostala do vedení. V 12. minutě J. Petrlík vstřelil první branku zápasu, dávající domácím týmu náskok 1:0. První poločas pokračoval bojovně, ale žádný z týmů nedokázal přidat další branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve druhém poločase hosté z Vysokého Mýta předvedli zlepšený výkon. V 58. minutě O. Švejda vstřelil vyrovnávací branku pro svůj tým, čímž nastavil konečný výsledek 1:1.

 

Závěrečné Okamžiky:

Oba týmy měly šance v závěrečných minutách, ale žádná z nich nedokázala překonat pevné brankáře a zajistit vítězství pro svůj tým. Utkání skončilo remízou, přičemž oba týmy získaly bod do tabulky.

Shrnutí:

Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém se oba týmy snažily získat vítězství. S jednou brankou na každé straně nakonec skončilo utkání v remíze 1:1, což ukazuje na vyrovnanost a bojovnost obou týmů.



Ohlasy k zápasu


ŽSK Třemošnice
Ohlas z kabiny domácích: Velmi vyrovnaný zápas, dostali jsme se brzy do vedení ale bohužel se nám nepodařilo ho udržet po celý zápas.




Sestavy


ŽSK Třemošnice
M. Žďánský [-] - T. Tomíška [-] , M. Šindelář [-] , O. Vančura [-] , J. Petrlík [-] (72. R. Šmídl [-] ) , J. Šebek [-] , O. Vávra [-] (64. T. Oswald [-] ) , J. Holubec [-] , V. Petr [-] , J. Malý [-] , D. Krška [-]

SK Vysoké Mýto B
P. Spálenka [-] - L. Benda [-] (75. K. Kabrhel [-] ) , J. Mokrejš [-] , F. Lebeda [-] , M. Kavka [-] , F. Wimmer [-] , V. Hájek [-] , J. Hájek [-] (46. A. Velinský [-] ) , O. Švejda [-] , V. Valášek [-] , D. Fišer [-] (30. V. Škrabal [-] )

ŽK: 52. J. Holubec , 81. O. Vančura , 90. J. Šebek - 16. L. Benda , 35. M. Kavka , 52. A. Velinský , 90. F. Wimmer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STÁREK Jiří - PEŠEK Martin, ŠLOR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů