3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 16:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky si doma poradili se Zdelovem


Branky


9

Velichovky zvládly domácí zápas se Zdelovem a patří jim první místo v tabulce. Dobře se tak naladily na šlágr příštího kola s Malšovou Lhotou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velichovky byly v první půli střelecky velmi efektivní

Zdelov začal hned od úvodu aktivně, domácí obrana však byla pozorná a do větší šance hosty nepustila. Postupně získávaly Velichovky převahu a ta vyústila v první branku zápasu. Ve 25. minutě se míč po ose Kilevník Emlar dostal až na hlavu Panenky, který překonal Kozla. Do konce první půle se skóre měnilo ještě jednou a to když v samotném závěru uklízel míč na zadní tyči do sítě Emlar.

Csaplárova past nesklpla

Druhá půle začala podobně jako ta první, Zdelov opět začal aktivně, ale jejich útočné akce končily na velichovské obraně. Do první větší šance se ale znovu dostaly Velichovky, když Kilevníkovu střelu zblokoval domácí obránce. Zkušený útočník si spravil chuť o chvíli později, když narýsoval parádní přihrávku na Panenku a ten svoji druhou brankou zvýšil na 3:0. Zdelov do konce zápasu už dokázal pouze snížit, když po rychlém výpadu snížil na konečných 3:1 Lipenský.



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedínský, trenér: Dnes jsme podali náš zřejmě nejhorší výkon v podzimní části. V naší hře bylo příliš nervozity a nepřesností a z toho pramenily naše časté ztráty. Ale i takové zápasy někdy jsou a o to důležitější je, že jsme ho nakonec zvládli vítězně. Hostům přejeme bodové zisky v jeho dalších zápasech a my se těšíme na sobotní ,,šlágr" kola do Mašlovky!

FC Zdelov 1963
Michael Neubacker, kapitán týmu: Do Velichovek jsme přijeli ve značně oslabené sestavě. Přesto v prvním poločase jsme hráli dobrý fotbal, ale bohužel pro nás bez zakončení. Kdežto domácí si vypracovali dvě velké šance a obě proměnili. Druhý poločas byly Velichovky jednoznačně lepší a jen díky jejich zahazování šancí odjíždíme domů “jen” se skóre 3:1. Domácí vyhráli zaslouženě, dobrý výkon předvedli i rozhodčí.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Panenka [-] , M. Kilevník [-] , M. Németh [-] , J. Emlar [-] (67. M. Novotný [-] ) , T. Hanusík [-] (55. A. Rieger [-] ) , L. Emlar [-] (46. T. Raszka [-] ) , J. Filip [-] , M. Pácalt [-] , O. Runkas [-] , M. Grmela [-]

FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - A. Lipenský [-] , D. Komárek [-] , T. Forejtek [-] , J. Cvejn [-] , M. Kozel [-] , T. Novák [-] , M. Horák [-] , M. Neubecker [-] , J. Novotný [-] , M. Staněk [-] (52. D. Sedlák [-] )

ŽK: 66. J. Emlar - 37. M. Neubecker .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - VLACHÝ Michal, KAŠPÁREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:32
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 19:34
Michal Švorc

Expert: Daniel Bouška
Tip experta: výhra domácích

Domácí si budou chtít po "ztrátě" z Javornice připsat 3 body. Tipuji přesvědčivé vítězství domácích.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 08:56

Tip: výhra domácích