Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovu Lhotu střelecký apetit neopustil ani v zápase s Meziměstím


6

Svěřenci Jana Koblížka v posledních zápasech ukazují velmi dobrou formu, když ve čtyřech předešlých utkáních vstřelili 22 branek. Gólové se jim doařilo i doma proti Meziměstí, které porazili 5:0. Hattrickem se na výhře podílel domácí kapitán Jan Koblížek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšova Lhota
Miloš Koblížek, trenér: Prvních 25 minut jsme kontrolovali hru a po dobře zahraném rohu šli do vedení. Závěr poločasu byl z naší strany neslaný nemastný, čehož hosté nevyužili. Druhý poločas začali lépe hosté, ale branku nedali. Nám vyšly rychlé protiútoky, které jsme vyřešili gólově. Pochválím Honzu Kobližka za krásný hattrick. Čekájí nás dva těžké zápasy, doufám, že forma vydrží.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Lubomír Jansa, trenér: Když už to vypadá,že si to sedlo a bude to fungovat, vyrazíme na další zápas a soupeř nás vyvede z omylu. Dnes jsme dostali lekci z chytrosti, bojovnosti,nasazení. A když se k tomu přidá naše střelecká inpotence, hrubé chyby jednotlivců, tak to soupeřům vždy jen ulehčíme. Výsledek je možná drsnější než samotný průběh zápasu, byly tam možnosti na skórování a možná by byl průběh jiný. Jenže... No snad nás to probere a začneme opět makat na plný plyn.



Sestavy


TJ Sokol Malšova Lhota
J. Jaška [-] - J. Havlena [-] (78. L. Kocman [-] ) , P. Bednář [-] , V. Pásler [-] (68. J. Musil [-] ) , T. Valc [-] - J. Blažek [-] (68. A. Kocman [-] ) , L. Daněk [-] , J. Koblížek [-] , J. Koblížek [-] , P. Blažek [-] - O. Moravec [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - A. Dobrowolski [-] , P. Smrček [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] , J. Sedláček [-] (65. J. Smrček [-] ) , J. Kubeček [-] , P. Šnábl [-] , P. Urban [-] , A. Škola [-]

ŽK: 62. J. Koblížek , 88. A. Kocman - 37. J. Sedláček , 59. P. Urban , 88. J. Mucha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jehlička František - VALIHORA Jaromir, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře