Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda doma nedělila Náchodu kanára


Branky


7

Hradecká Lokomotiva minulý týden prohrála v derby s Malšovou Lhotou 6:1. V tomto kole přivítala doma Náchod B, který přijel pouze s jedenácti hráči, navíc již ve 22. minutě šli hosté do vedení potom, co se zbytečně nechal vyloučit náchodský Gois. Svěřenci Aleše Hůlky dlouhé přesilovky využili a soupeře deklasovali 6:1. Hattrickem se na výhře podílel kapitán Lukáš Jurnečka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michael Sobotka, sekretář týmu: Do vyloučení hostů byla hra vyrovnaná. Poté jsme byli jasně lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Pochvala celému týmu.

FK Náchod B
Michal Malý, vedoucí mužstva: K utkání jsme odjížděli pouze s jedenácti hráči a to co předvedl náš hráč, to je neakceptovatelné. Nejenom, že oslabil tým, ale na jeho triko jde i výsledek utkání.



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
J. Němec [-] - O. Netolický [-] , J. Jelínek [-] , F. Zámečník [-] , P. Toman [-] (69. O. Filipi [-] ) - M. Zbořil [-] , K. Krejčík [-] , K. Postřimovský [-] , A. Bláha [-] (65. P. Zelený [-] ) - L. Jurnečka [-] (81. K. Nohejl [-] ) , M. Valášek [-] (46. D. Vrbata [-] ) -

FK Náchod B
F. Baláž [-] - J. Gois [-] , D. Hanzl [-] , M. Hanuš [-] , J. Hladík [-] , F. Mrowiec [-] , F. Gois [-] , J. Fenz [-] , A. Šesler [-] , D. Král [-] , M. Jahoda [-]

ŽK: 53. M. Zbořil - 21. J. Gois . ČK: 22. J. Gois .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hlaváč Martin - HORSKÝ Leonard, SVATOŇ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře