1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno si odvezlo z Předměřic všechny tři body


Branky


7

Opočno bylo aktivnější a po zásluze šlo do dvoubrankového vedení a to i díky parádní střele France. Domácím se podařilo na druhou branku rychle zaregovat, k bodům to ale nevedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Další prohra o gol, kdy se ke konci snažíme utkání zvrátit ale uz nám chybí potřebný klid a kvalita v zakončení. Zbyvaji 3 utkání do konce podzimu. Potřebujeme co největší bodový zisk, aby jsme na jaře neměli opět problémy.

TJ Spartak Opočno
Lukáš Žid, trenér: Na utkání jsme cestovali, kvůli absencím, s pěti změnami v sestavě. Hlavní změna byla na postu brankáře, ale Dan Hrudík se toho zhostil výborně. Tým od začátku zápasu plnil to, co jsme si řekli. Domácí nám to usnadnili tím, že nás nechali hrát. Do stavu 2:0 jsme měli zápas pod kontrolou, ale po snížení domácích jsme museli o vítězství bojovat do poslední minuty. Ale zvládli jsme to a vezeme domů zaslouženě 3 body.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
J. Karban [-] - B. Netík [-] (31. D. Žoch [-] ) , P. Koubalík [-] , O. Vyleťal [-] , P. Polanský [-] , B. Markarjanc [-] , L. Hošek [-] , J. Mrkvička [-] , O. Satranský [-] , L. Neradílek [-] , J. Voborník [-] (63. A. Pumr [-] )

TJ Spartak Opočno
D. Hrudík [-] - T. Rejchrt [-] , M. Holub [-] , M. Labik [-] (90. D. Pfeifer [-] ) , S. Jech [-] (76. M. Pago [-] ) , Š. Fábera [-] (70. M. Moravec [-] ) , J. Franc [-] , M. Olashyn [-] (46. M. Brožek [-] ) , A. Smola [-] , L. Čtvrtečka [-] , Š. Brožek [-]

ŽK: 75. J. Mrkvička , 86. O. Satranský - 65. A. Smola , 80. M. Holub , 85. Š. Brožek , 90. J. Franc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Buchta Petr - JANSA Petr, SKYBA Zenoviy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře