Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky hnal za vítězstvím v Předměřicích početný fanclub


Branky


6

Velichovky jsou díky další výhře stále v kontaktu s vedoucím Černilovem a druhým Náchodem. V Předměřicích jim pomohl k výhře dobrý výkon Nemérha, který si připsal gól a asistenci a Marka Panenky, který se dokázal dvakrát gólově prosadit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Mrkvička Lukáš, trenér: Bohužel další zápas, kdy se snažíme něco vymýšlet a soupeř čeká na naše chyby a ztráty v postupném útoku. Utkání rozhodli dvě naše chyby, které hosté dokázali jistě potvrdit. A ke konci to již byl vabank. Musime se toho poučit a do příštího zápasu udělat něco jinak. Stínem utkání je zranění 3 našich hráčů

TJ Velichovky
Lebedínský Jiří, trenér: V Předměřicích se dnes nehrál bůhvíjaký fotbal, ale to jsme víceméně čekali. Utkání bylo fyzicky velmi náročné a my jsme rádi, že jsme ho dnes zvládli. Domácí hrají velmi rychlý, nepříjemný a důrazný fotbal. Naše vítězství se pak zrodilo až v samotném závěru, ale o to více jsme za něj rádi. Poděkování patří všem hráčům včetně lavičky, jejíž kvalita dnes řekl bych rozhodla. Dnes míří neskutečná pochvala za našimi fanoušky, kterých do Předměřic dorazilo obrovské množství.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
J. Karban [-] - L. Hošek [-] , M. Šmarda [-] (16. D. Žoch [-] ) , J. Mrkvička [-] , O. Satranský [-] , L. Neradílek [-] (80. D. Mazal [-] ) , V. Polanský [-] , B. Netík [-] , J. Šimůnek [-] (16. A. Pumr [-] ) , B. Markarjanc [-] , P. Polanský [-] (80. P. Jiroušek [-] )

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Panenka [-] (86. T. Hanusík [-] ) , T. Vít [-] (69. L. Emlar [-] ) , M. Németh [-] , T. Raszka [-] , J. Hykš [-] , J. Filip [-] , O. Runkas [-] (46. M. Kilevník [-] ) , J. Emlar [-] (46. M. Novotný [-] ) , M. Pácalt [-] , M. Grmela [-] (89. M. Novotný [-] )

ŽK: 90. V. Polanský - 83. J. Filip .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: URBAN Vladimír - VALIHORA Jaromir, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře