5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky jako první porazili Černilov


Branky


11. M. Panenka , 52. T. Raszka , 84. M. Panenka , 87. M. Kilevník (p.) , 90. J. Hykš - 4. P. Benák
11

Černilov vítěznou šňůru proti Velichovkám neprodloužil, domácí díky čtyřem brankám v druhé půli zvítězili 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černilov udeřil z první šance

Úvod zápasů byl však trochu nervózní, zejména domácím hráčům vázla přihrávka, což vedlo i vedoucí brance Černilova, kdy po ztrátě míče se z hranice vápna přesnou střelou k tyči prosadil Benák. Jenže za minutu už bylo vyrovnáno. I hosté vyrobili minelu, nedorozumění stopera s brankářem využil Panenka a dopravil míč do prázdné branky. Krátce na to mohly jít Velichovky do vedení. Panenka si narazil míč s Vítem a jeho přízemní střelu brankář vyrazil, dorážce Németha pak zabránil včasný odkopem míče do bezpečí obránce. Další branku divácí neviděli a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

Černilov svojii velkou šanci nevyužil, tak udeřili domácí

Do druhé půli nastoupili lépe hosté, hned z prvního útoku trefili tyč. Poté si vynutili územní převahu, kterou nedokázali však vyjádřit. A tak zaúřadovala dvojice zkušených harcovníků v dresu domácích. Kilevník vymyslel parádní uličku pro Razsku, ten si položil brankáře a poté uklidil míč do sítě.

 

Vstřelený gól napumpoval do domácích hráčů zdravé sebevědomí a převzali aktivitu. Navíc mohli zvýraznit náskok. Po Kilevníkově vysunutí však neuspěl Németh. Ještě větší šanci měl Hanusík, když z dobré pozice trefil jen střed branky, kde byl hostující brankář. Rozhodnutí přinesla 84. minuta, kdy byl faulován Kilevník, který se postavil k penaltě a třetím gólem přiblížil vítězství. O chvíli později už bylo víceméně rozhodnuto. Hostující obrana byla již otevřená, Németh poslal na zteč Panenku, ten si navedl míč do dobré střelecké pozice a přidal čtvrtý gól. Pátá branka, pro hosty krutá, přišla v posední minutě. Po standartní situaci hlavičkoval na vzdálenější tyč Mich. Novotný a Hykš už měl zblízka snadnou pozici. Velichovky tak jako první obraly o body dosavadního lídra.



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedínský, trenér: Na zápas se sešla vzhledem k předcházejícímu dětskému odpoledni velmi slušná divácká návštěva. Ještě dopoledne před zápasem nebylo vůbec jasné zdali, ale také v jaké sestavě vůbec nastoupíme, neboť absencí máme v kádru nyní více než dost. První poločas šel sice soupeř do vedení, ale poté jsme převzali iniciativu a byli jsme lepším týmem, bohužel bez gólového efektu. Začátek druhého poločasu byli hosté herně lepší, ale vše rozhodl náš vedoucí gól. Hosté poté sice stále zlobili, ale my jsme bojovali a troufám si říct, že jsme v závěru naše vítězství zaslouženě potvrdili. Děkuji hráčům za bojovný výkon a nasazení, takto je potřeba pokračovat. Fanouškům děkuji za super podporu.

FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Před zápasem tým obdržel zprávu o velmi tragické události, která ovlivnila náladu v kabině i naší sestavu. Děkujeme soupeři za možnost náhradního termínu. Jdeme do rychlého vedení a po nedorozumění si necháme dát laciný vyrovnávací gól!!! Druhý poločas byla z naší strany tragédie. Domácí tým zaslouženě vyhrál. Doufám, že facka nás posadí na prdel a začneme znovu chodit poctivě trénovat!!!



Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - J. Emlar [-] (46. M. Kilevník [-] ) , M. Panenka [-] (84. M. Novotný [-] ) , L. Emlar [-] (60. M. Novotný [-] ) , T. Vít [-] (67. T. Hanusík [-] ) , T. Raszka [-] , M. Németh [-] , J. Filip [-] , J. Hykš [-] , O. Runkas [-] , M. Grmela [-]

FK Černilov
J. Maléř [-] - J. Taclík [-] (46. M. Flégl [-] ) , P. Benák [-] (78. J. Vrběcký [-] ) , L. Mikunda [-] , T. Schwarzer [-] , K. Holeček [-] , L. Daněk [-] , M. Voltr [-] (58. M. Hock [-] ) , J. Havlíček [-] , M. Jaborník [-] , T. Bešík [-] (70. A. Prchlík [-] )

ŽK: 69. L. Daněk .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Prinz Zbyněk - NOŽKA Lukáš, ŠPAČEK Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jiří Cvejn
Tip experta: výhra domácích

Zde bych si přál aby vyhráli Velichovky a zároveň bych touto cestou rád pozdravil svou tchýni, která je zde aktuálně na ozdravném pobytu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zde nemůžu jinak než 2, budeme se snažit prodloužit naši vítěznou šňůru

Tip: výhra hostů