P. Šolc 45.
M. Balín 58.
J. Mucha 68. (p.)
3:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meřič dokázala zvítězt na horké půdě v Meziměstí


Branky


45. P. Šolc , 58. M. Balín , 68. J. Mucha (p.) - 34. J. Plšek , 56. L. Baše , 60. O. Ježek , 83. P. Jílek
11

Zajímavou podívanou nabídl souboj mezi Meziměstím a Českým Mezříčím. Hosté v zápase vždy vedli, domácí však na první tří branky pokaždé dokázali odpovědět. Výhru Českému Mezříčí vystřelil v závěru střídající Petr Jílek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky začaly padat až v závěru první půle

Jako první udeřili hosté, když ve 34. minutě využil zaváhání domácí obrany nejlepší střelec minulé szóny Jan Plšek, který zatím v této sezóně gólově tolik nezáří. Když už to vypadlo, že hosté budou do šaten odcházet s jednogólovým náskokem, tak v samotném závěru první půle srovnal na 1:1 Petr Šolc.

Domácí dokázali dvakrát srovnat, v závěru ale rozhodl střídající Jílek

První branku drúhé půle vstřelili opět hosté, když rychlonohý Baše v 56. minutě překonal Čížka. Náskok hostům dlouho nevydržel a o dvě minuty později srovnal na 2:2 hráč minulého kola Miroslav Balín. Na další branku diváci opět nemuseli čekat moc dlouho, když  v 60. minutě poslal hosty opět do vedení kapitán Ježek. I na tuto branku ale dokázali svěřenci Luboše Jansy odpovědět, když v 68. minutě z pokutového kopu střelou k levé tyči nedal Fryntovi šanci Mucha. trenér hostů měl dobrou ruku při střídání, když v 74. minutě poslal na hřiště osmnáctiletého Petra Jílka, který po deseti minutách na hřišti zápas rozhodl a vystřelil svému týmu tři body, které je dostali na průběžné třetí místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Lubomír Jansa, trenér: Dnešní zápas se mi ani nechce hodnotit. I když jsme na 3 branky soupeře, dokazali odpovědět, stejně nemáme ani bod. Důvod je prostý, na naše branky se strašně nadřeme a soupeřům je skoro vždy darujeme jak na zlatém podnose. A to se vší úctou k síle soupeřů. Důkazem toho byly včerejší 3. a 4. branka v naší síti. U nás platí, že našim největším soupeřem jsme my sami. A pokud se tohle nezmění, bude těžké uspět. No musíme makat a zabrat v dalších zápasech.




Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Urban [-] (46. P. Šnábl [-] ) , P. Smrček [-] (85. D. Panny [-] ) , J. Mucha [-] , A. Škola [-] , V. Jirásek [-] , P. Šolc [-] (63. V. Krejčí [-] ) , M. Balín [-] (77. J. Smrček [-] ) , J. Kubeček [-] , J. Sedláček [-] (46. M. Doubrava [-] ) , M. Prokeš [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Vejprava [-] (80. J. Rezek [-] ) , J. Plšek [-] , J. Tomášek [-] , D. Fiala [-] (56. T. Rezek [-] ) , Z. Roubal [-] , O. Ježek [-] , L. Provazník [-] , J. Fiala [-] , T. Krajňák [-] (46. D. Myšák [-] ) , L. Baše [-] (74. P. Jílek [-] )

ŽK: 40. J. Mucha - 67. D. Myšák , 73. O. Ježek , 75. T. Rezek , 80. L. Provazník , 92. P. Jílek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PETRŮ Josef - DOROTÍK Petr, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jiří Cvejn
Tip experta: remíza

O tomto utkání jsem si nestihl nastudovat bližší informace, proto tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí vyhrají a zastaví rozjíždějící se Meříč

Tip: remíza