5:1
(0:1)
2. S. Jech (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno v druhé půli rozstřílelo Hronov


Branky


57. Š. Brožek (p.) , 58. M. Brožek , 60. O. Polák , 71. O. Polák , 86. D. Hrudík - 2. S. Jech (vl.)
11

Opočno již počtvrté v řadě dokázalo bodovat. První půle sice domácím vůbec nevyšla, ale do druhého poločasu domácí vlétli jako uragán a nasázeli Hronovu pět gólů. Dvěma góly se opět blýskl Ondřej Polák a potvrdil tak svoji střeleckou formu z posledních kol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková branka hned v úvodu

Na úvodní branku divácí dlouho čekat nemuseli, už ve druhé minutě si Jech nešťastně srazil míč do vlastní sítě a Hronov vedl 1:0. Další branky v první půli k vidění nebyly. 

Opočno ve třech minutách zápas otočilo

Do druhé půle vstoupili domácí aktivněji a v rozmezí 57, a 60. minuty otočili skóre, když nejprve v 57. minutě využil penlaty Šimon Brožek, hned poté otočil skóre zápasu jeho bratr Matouš. Senzační pasáž domácíh zakončil v 60. minutě Ondřej Polák. Stejný hráč přidal ještě v 71. minutě druhou branku a ve třech zápasech se tak dokázal prosadit už pošesté! Na konečných 5:1 upravil střídající Hrudík.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Lukáš Žid, trenér: S výsledkem jsme spokojeni. S předvedenou hrou už je to horší. Zatím se nám nedaří předvést kvalitní výkon v celém zápase. Buď začneme strašně, jako dnes nebo spíme po poločase v kabině. Aspoň že dokážeme, i za podpory neúnavných fanoušků otočit nepříznivý výsledek. V tom je síla a soudržnost!

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Dnes nás vlastní chyby připravili o body. Co je však horší, stále se nemůžeme vymanit z netýmového pojetí ve všech aspektech, stále se někteří nezaměřují na svoje chyby, ale na chyby jiných. Proto dokážeme inkasovat za 3 minuty 3 góly, řešíme co bylo. Výkon byl celkově velmi nesourodý, jak ve výkonech jednotlivců, tak i podle toho v které fázi zápasu jsme se nacházeli.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
J. Serbousek [-] - O. Polák [-] , D. Drašnar [-] , M. Moravec [-] (77. D. Hrudík [-] ) , M. Olashyn [-] , A. Smola [-] , M. Brožek [-] , S. Jech [-] , Š. Brožek [-] , J. Franc [-] (82. V. Lukášek [-] ) , M. Vondřejc [-]

AFK Hronov
J. Rubeš [-] - M. Šťavík [-] , P. Bryksi [-] , J. Kindl [-] , M. Vursta [-] , M. Rosokha [-] , V. Tichý [-] , M. Lemko [-] , V. Vuchkan [-] (58. D. Kozák [-] ) , I. Pylyp [-] , M. Puraš [-]

ŽK: 23. S. Jech , 38. A. Smola , 41. Š. Brožek - 29. M. Lemko , 56. M. Puraš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: URBAN Vladimír - FILIP Miroslav, BROULÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jiří Cvejn
Tip experta: výhra hostů

I když se do Opočna vrátil pan Smola, tak je dle mého názoru o jedno z nejslabších mužstev soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí potvrdí slušnou formu a na domácím hřišti vyhrají

Tip: výhra domácích