Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov stále neporažen


7

Černilov čekala dlouhá cesta do dalekého Meziměstí, kde chtěl udržet svoji neporazitelnost. Houževnatí domácí jim nedali nic zadarmo, nakonec však svěřenci Jaroslava Kosiny zvítězili i v tomto zápase a i nadále drží první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku první půle vstřelili hosté

Deštivé počasí v týdnu se podepsalo na trávníku a tak od úvodních minut byl k vidění bojovný fotbal se spoustou soubojů. Šance na skórování měly oba týmy, ale domácím koncovka vůbec nevycházela nebo proti nim stál dobře chytající Brom. V první půli byla k vidění pouze jedna branka a byli to právě hosté, kteří se dostali do vedení zásluhou Petrikoviče. 

Drama v druhé půli

Černilovu se podařil vstup do druhé. V 50. minutě zvyšoval na 2:0 nejlepší střelec soutěže Jan Hrubý. Meziměstí se však nevzdalo a vzápěti po tečované střele snížil na 1:2 Dobrowolski. Nová polská posila Meziměstí se od prvního kola ukazuje v dobrém světle a pokračovala v tom i v tomto zápase, když v 69. minutě srovnala na 2:2. Poslední slovo však měli opět hosté, když osm minut před koncem vystřelil Černilovu tři body Svatoň.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Lubomír Jansa, trenér: Dnes jsme věděli, že na Černilov potřebujeme víc než 100% výkon, od každého hráče, abychom mohli uspět. To se nám celkem dařilo, dokud jsme se nedostali do zakončení. Tam jsme dnes vyhořeli jak papír. Naše střelecká impotence a pár dobrých zákroků hostujícího golmana nás dnes připravila o zasloužené body. Musíme dal makat a jít tomu naproti. Hlavu vzhůru a s pokorou pokračujeme.

FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Dneska nás čekala dlouhá cesta a rozbahněný terén,který určil ráz celého utkání, bojovnost, souboje. Na rozdíl od domácích se nám podařilo vstřelit první gól a hned na začátku druhého poločasu druhý. Bohužel po naší teči necháme soupeře nadechnout a snížit na 1:2. Po naší další chybě necháme domácí i vyrovnat. 8.minut před koncem se nám podařilo zápas rozhodnout.Na podmáčeném hřišti to byl dnes více boj než fotbal.V důležitých momentech nás podržel brankář Malěř.Další "výkony" nebudu komentovat.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Smrček [-] , J. Mucha [-] , M. Doubrava [-] (46. M. Prokeš [-] ) , V. Jirásek [-] , P. Šolc [-] , M. Balín [-] , J. Kubeček [-] (74. P. Gajdoš [-] ) , J. Sedláček [-] , P. Urban [-] , A. Dobrowolski [-]

FK Černilov
J. Maléř [-] - V. Svatoň [-] , J. Hrubý [-] , M. Flégl [-] (66. A. Prchlík [-] ) , L. Mikunda [-] (85. J. Vrběcký [-] ) , K. Holeček [-] , O. Petrikovič [-] (74. J. Taclík [-] ) , M. Voltr [-] , T. Schwarzer [-] , M. Jaborník [-] , T. Bešík [-] (85. F. Slepička [-] )

ŽK: 78. A. Dobrowolski , 93. J. Mucha - 70. K. Holeček , 78. T. Schwarzer , 88. A. Prchlík .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Janota Josef - ŽEROVNICKÝ David, ŠKORPÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Kráčmer
Tip experta: výhra hostů

Domácí si neporadí s kvalitou a rychlou hrou Černilova.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů