2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:15

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov pokračuje v dobrých výkonech


Branky


7

Černilovu vstup do nové sezóny vyšel a jejich dobrou formu nezastavila ani nevyzpytatelná Malšova Lhota

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli zápas v prvních deseti minutách

Černilovu vstupy do zápasů vychází a potvrdil to i v tomto zápase když je v 5. minutě poslal do vedení prozatimní nejlepší střelec soutěže Jan Hrubý. Domácí fanclub se mohl opět radovat o tři minuty později, kdy se počtvrté v sezóně trefil Vojtěch Svatoň a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Malšovka se z hororového úvodu postupně oklepala a dokázala hru vyrovnat, gólové příležitosti si však nevytvořila a skóre se tak v první půli neměnilo.

Druhé půletoho moc nenabídla

Ve druhé půli se nehrál moc záživný fotbal. Černilov hrál účelně a hosty do velkých šancí nepouštěl. Skóre 2:0 tak platilo i po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího Smoly.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Domácím se povedl vstup do utkání. Od 8.minuty a vedení 2:0 měl domácí tým utkání pod svojí kontrolou. Ve druhém poločasu se na domácích projevilo pohárové utkání a hrála se spíše údržba. Škoda zahozených šancí. Máme další čisté konto, tři body a to se počítá.

TJ Sokol Malšova Lhota
Miloš Koblížek, trenér: Absolutně nejsem spokojen se vstupem do utkání z naší strany. Hráče nabádám ke koncentrovanosti v úvodu střetnutí a v 7. minutě prohráváme 2:0. Postupně jsme hru vyrovnali a závěr poločasu patřil nám, ovšem bez gólové příležitosti. Druhá půle vyrovnaná z naší strany moc profesorská, chyběl nám moment překvapení. V dalším kole hostíme Předměřice a budeme muset hodně přidat, abychom uspěli. Hlavní rozhodčí měl prapodivně nastavený metr, hlavně v prvním poločase, na obě strany.



Sestavy


FK Černilov
A. Brom [-] - L. Mikunda [-] , L. Daněk [-] , K. Holeček [-] (46. M. Hock [-] ) , O. Petrikovič [-] (83. F. Slepička [-] ) , J. Hrubý [-] (75. J. Taclík [-] ) , M. Flégl [-] (62. T. Matoušek [-] ) , T. Schwarzer [-] , V. Svatoň [-] , T. Bešík [-] , M. Voltr [-] (83. A. Prchlík [-] )

TJ Sokol Malšova Lhota
J. Jaška [-] - P. Čapek [-] , L. Stoszek [-] , A. Kocman [-] , P. Blažek [-] (74. P. Bednář [-] ) - J. Koblížek [-] , J. Blažek [-] (74. J. Švarc [-] ) , L. Daněk [-] (46. L. Kocman [-] ) , J. Havelka [-] , J. Koblížek [-] - J. Havlena [-]

ŽK: 40. M. Voltr - 17. L. Daněk , 31. J. Havlena , 63. P. Čapek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SMOLA Vojtěch - PETRŮ Josef, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jan Jedlinský
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají výhodu svého hřiště a dle výsledků by měli mít navrchh

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích