Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Českém Meziříčí


Branky


7

Čtvrté kolo svedlo dohromady dva týmy, které se v loňské sezóně pohybovaly na předních příčkách. V letošní sezóně se však zatím Českému Meziříčí ani Javornici zatím tolik nedaří. Zápase nabídl bojovný fotbal se spoustou šancí a šesti góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Javornici poslal do vedení parádní ranou Plíhal

Domácí zahrozili hned v úvodu, ale javornická obrana si s první šancí hostů dokázala poradit. Chvíli na to, ve třetí minutě z dálky napřáhl hostující Martin Plíhal a parádní trefou poslal hosty do vedení. Poté byly k vidění šance na obou stranách, ale žádná z nich nebyla gólová. Druhého gólu se diváci dočkali ve 27. minutě a radovat se mohli domácí fanoušci, když přesnou hlavičkou srovnal na 1:1 Jakub Tomášek. Domácí měli ještě v první půli možnost otočit skóre, když kopali penaltu. Javornici ale podržel gólman Kasper a do šaten se tak odcházelo za nerozhonutého stavu.

V druhé půli se oba týmy rozstřílely

Javornici vyšel vstup i do druhé půle, když Adam Krejčí poslal dlouhý aut do vápna, míč se dostal až k Adamu Plíhalovi, který střelou z otočky překonal Fryntu a připsal si druhou branku v zápase. V 50. minutě mohli domácí srovnat, ale pěknou přízemní střelu zlikvidoval Kasper. Velká nepříjmenost přišla pro domácí o deset minut později, když dobře chytající Kasper musel kvůli zranění střídat. 

 

Domácí se snažili o vyrovnání a to se jim po několika nevyužitých šancí podařilo, když tečovanou střelou po rohovém kopu srovnal Tomášek. Vyrovnávací branka domácí povzbudila a o chvíli později Jan Plšek otočil skóre na 3:2. Poslední slovo však měli opět hosté, když aktivní Krejčí zatáhl míč do vápna a jeho střílenou přihrávku před branku si domácí obránce nešťastně srazil do vlastní sítě.

 

Do konce zápasu byly k vidění další šance, žádná z nich ale nebyla gólová a České Meziříčí se tak s Javornicí rozešlo smírně po bodu.



Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
David Horký,vedoucí mužstva: No byla to řežba z obou stran. Hosté se ujímají vedení životním gólem jejich hráče, pak srovnáváme my výstavní hlavičkou Kuby Tomáška a poté Ježkovi bohužel gólman chytá penaltu. Už po několikáté nezachytíme vstup do druhého poločasu a opět prohráváme. Pak během minuty otáčíme zápas, ale Javornice opět srovnává po brejku. Naše křečovitá snaha o vstřelení vítězného gólu vychází vniveč. Nakonec asi spravedlivá remíza. Ani jeden tým si nezasloužil prohrát.

Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Dnes to byl bláznivý zápas. Vedeme 1:0, 2:1, pak 3:2 prohráváme. Máme tři zraněné, v 60min. jsme bez možnosti střídání a do branky nám jde hráč z pole, navíc nejmenší ze všech našich hráčů. Klobouk dolů před všemi, že jsme to dotáhli na remízu. Utkání bylo náročné fyzicky a možná ještě víc psychicky. Teď budeme držet palce našim marodům, aby byli co nejdříve k dispozici. Gratulace Plíhalovi ke dvěma zářezům, první branka byla exkluzivní.



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Vejprava [-] , J. Plšek [-] , J. Tomášek [-] , V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] , Z. Roubal [-] , O. Ježek [-] , L. Provazník [-] (78. P. Tomášek [-] ) , J. Fiala [-] , D. Myšák [-] (46. J. Rezek [-] )

Javornice
L. Kasper [-] (59. L. Harbich [-] ) - J. Kovaříček [-] , M. Plíhal [-] , D. Suk [-] , J. Kráčmer [-] (36. J. Petr [-] ) , J. Kráčmer [-] , J. Hovorka [-] , A. Krejčí [-] , P. Drašnar [-] , S. Koutský [-] , P. Kasper [-]

ŽK: 10. Z. Roubal , 51. J. Plšek , 82. J. Fiala - 6. J. Kovaříček , 29. D. Suk , 36. J. Hovorka , 48. P. Drašnar , 63. S. Koutský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KRIEGLER Pavel - KIEC Martin, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jan Jedlinský
Tip experta: výhra hostů

Hosté konečně prolomí smůlu z posledních zápasu a odvezou si tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích