2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno zápas s Velichovkami zvládlo


Branky


7

Opočno na Velichovky doma umí a potvrdilo to i v tomto zápase, když domácí zápas zvládlo a zvítězilo 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočno své šance v první půli využilo

Úvod zápasu se odehrával převážně mezi vápny a místo gólových šancí byly k vidění spíše tvrdé souboje. První branka padla v 18. minutě, kdy opočenský Brožek využil špatné komunikace hostující obrany a poslal domácí do vedení. Opočno mohlo vzápětí vedení navýšit, ale brejkovou situaci nevyužilo. Další větší šanci však domácí využili, když ve 38. minutě zvýšil na 2:0 Tomáš Rejchrt.

Csaplárova past tentokrát nesklapla

Hra se v druhé půli příliš nezměnila. Opočno vycházelo ze zabezpečené obrany a Velichovkám se nedařilo ji překonat. V druhé půli branka nepadla a domácí si tak došli pro první tři vítězství v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Lukáš Žid, trenér: S trenérem hostí, jsme neměli stejný názor při zápase a nebude tomu ani teď. Utkání jsme začali aktivně, měli více šancí a zaslouženě jsme šli do kabin za stavu 2:0. Ve druhém jsme se nechali zatlačit, ale střídáními jsme dostali hru opět pod kontrolu, a dovedli zápas k zaslouženému vítězství. Byla to naše první výhra za 3 body, po 10 měsících. Díky hráčům za výkon.

TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Opočno není náš oblíbený soupeř, a to se dnes opět potvrdilo. I přes herní převahu jsme vyrobili spoustu nepřesností a chyb, z nichž pramenili první dvě branky v naší síti. Do druhého poločasu jsme přeskupili řady, snažili se s výsledkem něco udělat, byli jsme lepším týmem, ale i kdybychom hráli do zítra, tak bychom branku asi nevstřelili. Prohry k fotbalu patří a my ji dnes musíme přijmout a připravit se na další utkání! Děkujeme fanouškům za podporu!



Sestavy


TJ Spartak Opočno
J. Serbousek [-] - S. Jech [-] , M. Olashyn [-] (73. M. Pago [-] ) , T. Rejchrt [-] (62. O. Polák [-] ) , A. Smola [-] , D. Drašnar [-] (89. M. Moravec [-] ) , J. Slavíček [-] (62. L. Růžička [-] ) , M. Brožek [-] , L. Čtvrtečka [-] (89. D. Hrudík [-] ) , Š. Brožek [-] , J. Franc [-]

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - T. Hanusík [-] , M. Kilevník [-] , M. Karel [-] (61. M. Panenka [-] ) , T. Raszka [-] , M. Németh [-] , J. Filip [-] , A. Rieger [-] , J. Hykš [-] (77. M. Novotný [-] ) , M. Pácalt [-] , M. Grmela [-]

ŽK: 26. S. Jech , 27. M. Brožek , 70. A. Smola , 73. M. Olashyn - 26. M. Németh , 60. J. Filip .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KIEC Martin - KRIEGLER Pavel, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jan Jedlinský
Tip experta: výhra hostů

Bude to těsné , ale věřím že Velichovky potvrdí formu z posledních zápasů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů