A. Krejčí 6.
L. Hošek 59. (vl.)
2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice jsou i nadále stoprocentní


Branky


6. A. Krejčí , 59. L. Hošek (vl.) - 60. V. Polanský , 61. J. Hajcman , 65. D. Žoch
10

Přeměřice dokázaly otočit zápas ze stavu 0:2 na 3:2 a radují se tak ze třetí výhry v řadě. Jako jediný tým I.B třídy jsou i nadále stoprocentní!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Javornici poslal do vedení Krejčí

Utkání začalo slibnou šancí domácích, když si Adam Krejčí navedl míč na vápno, ale hosté dokázali jeho pokus zablokovat. Na úvodní šanci hosté odpověděli nepřesnou střelou z dálky. Již ve 2. minutě vytvořil Ondřej Nosek další možnost pro Adama Krejčího, gólman hostí však jeho zakončení vytěsnil na roh. Krejčí se však z dlaší šanci již prosadil, když v 6. minutě průnikem do vápna otevřel skóre. Další šance následovaly na obou stranách, ale žádný z týmů se neprosadil.

Během pěti minut Předměřice dokázaly zápas otočit

První šanci druhé půle měli hosté, zaváhání Pavla Kaspera ale využít nedokázali. V 52. minutě se prudkém autu dostali do šance i domácí, ale gólman hostí míč jen konečny prstů vyrazil. Aktivní Krejčí zahrozil i o chvíli později, ale Cudlin ho opět vychytal. V 57. minutě se Javornice dostala do dvoubrankového vedení, když si míč do vlastní sítě nešťastně srazil Hošek. 

 

Předměřice se nevzdaly a během pěti minut dokázaly stav utkání otočit. V 60. minutě na 2:1 střelou zpoza vápna snížil Vojtěch Polanský a hned z další šance srovnal na 2:2 Hejcam. Parádní pětiminutovku Předměřic zakončil v 65. minutě Žoch, který po nepřesném odkopu javornické obrany otočil skóre na 3:2. Předměřice dokázaly tento stav udržet a mohly se tak radovat ze třetí výhry v řadě.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Měli jsme výborný začátek, ale ani to nám dnes nestačilo. Hosté postupně vyrovnali hru, ale do kabin jsme odcházeli spokojenější. V druhé půli jsme odskočili o dvě branky a v úmorném vedru již stačilo utkání dohrát. Bohužel následně jsme předvedli desetiminutovku hrůzy plnou neuvěřitelných minel. Rázem jsme prohrávali 2:3 a k remíze nám nepomohla ani darovaná penalta pár minut před koncem. Diváci tak viděli jeden velký obrat, skvělý výkon rozhodčích a naši třetí domácí porážku v řadě.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Čekal nás velmi složitý a těžký zápas. Už jen z důvodu, že jsme k zápasu jeli jen ve 12ti lidech, čekalo nás velmi velké horko a hlavně domácí na svém hřišti umí být dost nepříjemní. Začátek zápasu byl v režii domácích, kteří hrozili z každého autu a rohu. Přesto v průběhu zápasu jsme začali více kombinovat a vytvářet si také své šance. Podařila se nám neskutečna otočka a v úplném závěru se našemu golmanovi podařilo zlikvidovat penaltu. Perfektní bojovný a týmový výkon. Diky kluci



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - J. Kovaříček [-] , O. Nosek [-] (68. M. Plíhal [-] ) , D. Suk [-] , J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] , J. Hovorka [-] , A. Krejčí [-] , M. Kráčmer [-] (68. P. Drašnar [-] ) , S. Koutský [-] , P. Kasper [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Cudlín [-] - L. Neradílek [-] , D. Žoch [-] , J. Voborník [-] , O. Satranský [-] , A. Pumr [-] , V. Polanský [-] , B. Markarjanc [-] , P. Jiroušek [-] (59. P. Polanský [-] ) , J. Hajcman [-] , L. Hošek [-]

ŽK: 59. M. Kráčmer , 61. O. Nosek , 80. J. Kovaříček - 63. A. Pumr .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Buchta Petr - STIEBER Filip, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Vojtěch Svatoň
Tip experta: výhra hostů

Předměřice mají mladý bojovný tým, který bude nepříjemným soupeřem pro všechny týmy. V Javornici získají 3 body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů