1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:15

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice odešla i z druhého domácího zápasu bez bodu


Branky


5

Javornici úvodní los moc nepřál, nejprvě přivítala mladíky z Náchoda, kterí ji uštědřili porážku 2:5 a ve druhém kole hostila Černilov, který jak se zdá bude jedním z hlavních aspirantů na přední příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Javornice vedení dlouho neudržela

Od prvních minut bylo jasné, že se bude hrát útočný a bojovný fotbal. Domácí začali skvěle, když ve 14.usměrnil dlouhý aut hlavičkou do brány Jakub Kráčmer. Vedení ale Javornice dlouho neudržela, protože Černilov po tečované střele Vojtěcha Svatoně vzápětí vyrovnal. Poté byly k vidění šance na obou stranách, žádná z nich však gólově neskončila a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

 

Tři body Černilovu vystřelil Petrikovič

Druhý poločas začal nešťastnou ztrátou Jana Kráčmera, ale rychlý protiútok soupeře ztroskotal na nepřesné přihrávce. Na druhé straně se snažil Adam Krejčí individuálně prosadit, ale bohužel šanci "zadrbal". Ve 48. minutě vytáhl pěkný zákrok po střele z přímého kopu Lukáš Kasper

Černilov zápas rozhodl v 52. minutě, kdy po ztrátě míče u lajny hosté využili přečíslení a  pěknou kombinaci, na jejímž konci byl Ondřej Petrikovič se dostali do vedení. V dalších minutách byly k vidění další šance a akce, Javornici několikrát podržel gólman Kasper, ovšem ani to Javornici k bodům nestačilo a Černilov si tak připsal druhou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Přivítali jsme velmi kvalitního soupeře. Podařil se nám začátek, ale vedení jsme drželi asi 3min., pak půlku týmu totálně ztrapnil jeden hráč soupeře a vyrovnal. Následoval náš 20min. výpadek, kdy Černilov na hřišti vládl. Bohužel vyrovnaný zápas, ve kterém se střídaly šance na obou stranách, rozhodlo lepší řešení situací a důraz, ve kterém byl soupeř lepší. Na vítězství to dnes nebylo, remízu jsme nedotáhli, soupeři tak gratuluji ke 3 bodům.




Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - P. Drašnar [-] (80. O. Nosek [-] ) , D. Suk [-] , M. Šrefl [-] (61. J. Petr [-] ) , J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] , J. Hovorka [-] , A. Krejčí [-] , M. Kráčmer [-] (61. J. Kovaříček [-] ) , S. Koutský [-] , P. Kasper [-]

FK Černilov
A. Brom [-] - V. Svatoň [-] , J. Hrubý [-] (89. F. Slepička [-] ) , M. Flégl [-] (74. T. Matoušek [-] ) , L. Mikunda [-] , K. Holeček [-] , O. Petrikovič [-] , M. Voltr [-] (22. L. Daněk [-] ) , T. Schwarzer [-] , M. Jaborník [-] , T. Bešík [-]

Počet diváků: 220. Rozhodčí: LUŇÁK Michal - FRYŠ Milan, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Smrček
Tip experta: výhra hostů

Ano, hřiště v Javornici je velmi specifické, nicméně věřím Černilovu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů