J. Kindl 33.
I. Pylyp 69. (p.)
2:2
(1:1)
23. J. Havlena (p.)
93. J. Musil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hronov přišel o výhru v poslední minutě


Branky


33. J. Kindl , 69. I. Pylyp (p.) - 23. J. Havlena (p.) , 93. J. Musil
5

Stejně jako v Opočně, tak i v Poříčí se zápas rozhodoval v posledních minutách. Hronov byl velmi blízko k zisku třech bodů, nakonec však v poslední minutě vystřelil bod Malšově Lhotě Jan Musil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólman Swaczyna si připsal asistenci

Do zápasu lépe vstoupili domácí, své dvě velké příležitosti však nedokázali využít. Jako první tak udeřili hosté, když z penalty překonal Swaczynu Havlena. Hronov dokázal na úvodní branku celkem rychle zareagovat, když o deset minut později našel domácí gólman dlouhým výkopem Jakuba Kindla, který překonal Jiřího Jašku a srovnal na 1:1. Další branky v první půli k vidění nebyly. 

Hronov přišel o výhru v poslední minutě

V druhé půli se dále hrál útočný fotbal, Malšova Lhota byla více na míči a Hronov útočil z rychlých brejků. Po jednom z nich byl faulovaný aktivní Kindl a penaltu kopali i domácí. K ní se postavil Igor Pylyp a nedal Jaškovi šanci. Když už to vypadalo, že domácí výhru udrží, tak z posledního centru do vápna udeřil Jan Musil a srovnal na 2:2. 



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Co se dá napsat, když v poslední vteřině dostaneš gól na 2:2. Mrzí nás ztráta bodů, ale soupeř byl kvalitní a měl i dost jiných šancí na vyrovnání. Čeká nás derby v Meziměstí, kde jsme v minulé sezóně prohráli také gólem v úplném závěru, tak se třeba štěstěna přikloní tentokrát k nám.

TJ Sokol Malšova Lhota
Miloš Koblížek, trenér: V úvodu utkání jsme tak trochu spinkali a se štěstím přežili dvě šance domácích. Hru jsme vyrovnali a vytvořené příležitosti rovněž nedali. Vedoucí branka nás trochu povzbudila ovšem vyrovnání stálo za to. Výkop gólmana spadne před naše vápno a je z toho vyrovnání. V druhé půli vyrobíme nepochopitelnou penaltu a prohráváme. Prostřídali jsme a domácí nevěděli kam dřív skočit. Zasloužené vyrovnání v poslední minutě zařídil Musil. Na šance se nevyhrává a tak máme bod.



Sestavy


AFK Hronov
A. Swaczyna [-] - J. Kindl [-] , M. Rosokha [-] , D. Kozák [-] (90. L. Lokvenc [-] ) , V. Pohl [-] (57. J. Exner [-] ) , V. Tichý [-] , M. Lemko [-] (65. Z. Bašta [-] ) , T. Zíta [-] (46. P. Schreiber [-] ) , M. Ansorge [-] , I. Pylyp [-] , Š. Kubeček [-]

TJ Sokol Malšova Lhota
J. Jaška [-] - P. Čapek [-] , J. Havlena [-] , A. Kocman [-] , P. Blažek [-] (80. L. Daněk [-] ) - L. Kocman [-] (72. J. Musil [-] ) , J. Koblížek [-] , J. Koblížek [-] , J. Blažek [-] (80. J. Jezdinský [-] ) , J. Havelka [-] - L. Stoszek [-]

ŽK: 56. M. Ansorge - 31. J. Havelka , 34. L. Kocman .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: ČERNÝ Michal - NOŽKA Lukáš, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Smrček
Tip experta: výhra hostů

Tady si myslím, že Malšovka si odveze všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích