Š. Brožek 67. (p.)
M. Brožek 91.
2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 10:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí si z Opočna odvezlo všechny tři body


Branky


5

Drama až do konce, takový byl zápas mezi Meziměstí a Opočnem. Hosté dvakrát vedli a domácí pokaždé dokázali srovnat. V poslední minutě nastavení ale Meziměstí díky brance polského útočníka Dobrowolského strhlo vedení zpět na svoji stranu a odvezlo si všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Od prvních minut se hrál svižný a bojovný fotbal. V první půli se však diváci žádné branky nedočkali a do šaten se tak odcházelo za bezgólového stavu.

Drama až do konce

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, když pěknou kombinaci zakončil jejich kapitán Pavel Smrček. Domácí dokázali odpovědět, ve vápně byl faulován David Drašnar a hlavní rozhodčí Petr Průcha nařídil penaltu. K ní se postavil Šimon Brožek a s přehledem poslal hostujícího gólmana Čížka na druhou stranu, 1:1. Nerozhodný stav vydržel pouze deset minut, když Meziměstí vrátil vedení Vojtěch Jirásek.

 

Poslední minuty přinesly ještě dvě zápletky. Nejprve na 2:2 srovnala nová opočenská posila Matouš Brožek. Ovšem poslední slovo mělo opět Meziměstí, když v samotném závěru vrátil hostům vedení útočník Alan Milan Dobrowolski.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Lukáš Žid, trenér: Souhlasím, byl to bojovný a vyrovnaný zápas, v našem případě ale jen v prvním poločase. Ve druhém zůstaneme duchem v kabině a brzo inkasujeme. Minule jsme gólem v poslední minutě získali bod, dnes jsme o něj přišli. Budeme muset přidat v dalších zápasech, abychom měli šanci na bodový zisk. Dodatečně přeji brzké uzdravení P. Hrudíkovi, který se vážně zranil v tréninku a Š. Fáberovi, který si vykloubil rameno.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Lubomír Jansa, trenér: Věděli jsme, že sobotní ranní výjezd do Opočna, nebude vůbec nic "příjemného" a to se taky hned od začátku potvrdilo. Zápas byl bojovný a vyrovnaný. Naštěstí jsme to byli mi, komu se po pěkné kombinační akci podařilo vstřelit první branku. Domácím se podařilo vyrovnat a stejně tak i po našem druhém gólu. Zápas se kvůli zranění jednoho z domácích hráčů nastavoval a to nám umožnilo ještě jednou skórovat a na to už Opočno odpověď nenašlo. Tak si i v pozměněné sestavě vezeme všechny body domů.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
J. Serbousek [-] - T. Rejchrt [-] (88. V. Lukášek [-] ) , A. Smola [-] , M. Labik [-] (46. M. Olashyn [-] ) , D. Drašnar [-] , J. Slavíček [-] , M. Brožek [-] , M. Pago [-] (62. Š. Fábera [-] ) , M. Vondřejc [-] , Š. Brožek [-] , M. Holub [-] (88. D. Hrudík [-] )

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Smrček [-] , P. Šolc [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] (88. V. Šimko [-] ) , M. Balín [-] (55. P. Bárta [-] ) , J. Sedláček [-] , P. Gajdoš [-] (62. J. Smrček [-] ) , A. Dobrowolski [-] , P. Urban [-]

ŽK: 53. Š. Brožek , 62. D. Drašnar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Průcha Petr - IKIZGÜL Varol, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Smrček
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak, jedeme pro tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů