3:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2023 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov se s Velichovkami rozešly po bodu


Branky


10. F. Čaban , 20. A. Zimmer (p.) , 49. J. Jedlinský - 3. A. Rieger , 38. J. Filip , 40. M. Kilevník
3

Nováček soutěže přivítal v prvním kole Velichovky. Ve vyrovnaném zápase bylo k vidění šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký ůvod

Hosté měli skvělý vstup do zápasu, když je již ve třetí minutě poslal do vedení Aleš Rieger. Domácí rychlá úvodní branka nepoložila a v 10. minutě srovnala nová rychnovská posila Filip Čaban na 1:1 a když ve 20. minutě Adem Zimmer využil pokutový kop Rychnov vedl. 

 

Parádní první půle však pokračovala a hosté si díky dvěma slepeným gólům vzali vedení zpět, nejprve se trefil další obránce Josef Filip a poté se prosadil zkušený Martin Kilevník, který do Velichovek přišel před sezónou z Kocbeř a dal tak finální podobu poločasovému výsledku.

Rychnovu se podařilo srovnat

Pro nezaujatého diváka skvělá podívaná pokračovala i ve druhé půli, když hned v úvodu srovnal na 3:3 Jan Jedlinský. Další branky nepadly a tak si oba týmy rozdělily shodně po bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou B
Jakub Jedlinský, trenér: Odstartovat novou soutěž v srpnu na umělce není sen nikoho. Soupeř, velmi kvalitní na míči, působil sehraně a šel brzo do vedení. Po otočení výsledku jsme bohužel propásli moment jít do trháku a místo toho soupeři dovolili dvakrát lehce skórovat. Vyrovnání je ale zasloužené. Super zápas, který musel bavit hráče i diváky.

TJ Velichovky
Jiří Lebedínský, trenér: Deštivé počasí, malá rychnovská umělka, velmi kvalitní a běhavý soupeř. To nebyly úplně dobré vyhlídky na start nové sezóny. Utkání se hrálo od začátku ve velmi rychlém tempu, kdy ,,každý chvilku tahal pilku". I přes logicky velké množství nepřesností na obou stranách jsme myslím viděli velmi svižné a zajímavé utkání. Remízu považuji vzhledem k průběhu zápasu za spravedlivou. Děkuji hráčům za přístup a nasazení, bez kterého by to dnes nešlo. Obdiv pak patří našim skvělým FANS!



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou B
D. Koníček [-] - J. Švarc [-] (71. J. Šťovíček [-] ) , M. Pups [-] , T. Zemánek [-] (82. M. Hanyk [-] ) , A. Zimmer [-] , J. Jedlinský [-] , F. Čaban [-] (71. J. Koráb [-] ) , M. Mňuk [-] (64. M. Stodůlka [-] ) , D. Dapecí [-] , D. Hanyk [-] , Z. Paleček [-]

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - T. Vít [-] (82. O. Runkas [-] ) , M. Panenka [-] , T. Hanusík [-] , J. Emlar [-] (46. M. Karel [-] ) , M. Kilevník [-] , M. Németh [-] (76. L. Emlar [-] ) , A. Rieger [-] , M. Grmela [-] , M. Pácalt [-] , J. Filip [-]

ŽK: 54. M. Mňuk - 34. J. Emlar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Průcha Petr - ČOŽÍK Marek, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip experta: výhra domácích

První krajské utkání si bengo Rychnova s přehledem pohlídá.

Tip: výhra domácích