0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov až překvapivě jasně porazil České Meziříčí na jejich hřišti


Branky


3

Druhý celek loňského ročníku přivítal v prvním kole Černilov. Hosté nedali domácím šanci a zcela po zásluze si připsali tři body za výhru 4:0. Vítězství Černilova řidili Svatoň a Hrubý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černilov si šel od prvních minut za výhrou

Úvod zápasu byl pro diváky určitě velmi zajímavý. Hned v prvních minutách byly k vidění gólové šance na obou stranách, žádná ale gólem neskončila. Skóre se tak poprvé měnilo až v 7. minutě, kdy se prosadil střelec Jan Hrubý. Do šancí se dostalo i České Meziříčí, žádná z nich ale výrazně Jana Maléře neohrozila. V tomto zápase se domácí nemohli opřít o nejlepšího střelce minulé sezóny Jana Plška. Další góly v první půli tak opět stříleli hosté, na 2:0 zvýšil neunavný Vojtěch Svatoň a  do poločasu přidal svoji druhou branku Jan Hrubý. 

 

Do šaten se tak odcházelo za skoro rozhodnutého stavu.

Druhá půle se již dohrávala

Definitivní razítko na vítězství Černilova dal ve 48. minutě Vojtěch Svatoň, který se tak stejně jako Jan Hrubý stal dvou gólovým střelcem. Zbytek zápasu se již dohrával v poklidném tempu a Černilov si první tři body pohlídal. Tímto přesvědčivým vítězstvím dal najevo, že se s ním musí v boji o první příčky počítat.



Ohlasy k zápasu



FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Ve 3.munitě to mohlo být klidně 2:2. Mokrý terén dělal problémy a hra byla neurovnaná. V 7.minutě otevřel skóre Hrubý. Pak se urodilo několik šancí na obou stranách, ale bez gólového efektu. Ve 32.minutě se trefil Svatoň a do poločasu znovu Hrubý. Ve druhém dějství jsem očekával tlak domácích, ale žádný nepřišel. Ve 48.minutě se podruhé trefil Svatoň. Zápas se pak dohrával už jen z povinnosti pod taktovkou Černilova. Hlavně neusnout na vavřínech!



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - L. Provazník [-] , T. Vejprava [-] (75. K. Bouša [-] ) , V. Slánský [-] (46. O. Brouček [-] ) , J. Tomášek [-] (5. L. Hlavsa [-] ) , Z. Roubal [-] , O. Ježek [-] , P. Jílek [-] (46. M. Šoun [-] ) , T. Krajňák [-] , D. Myšák [-] , L. Baše [-]

FK Černilov
J. Maléř [-] - V. Svatoň [-] , J. Hrubý [-] (66. A. Brom [-] ) , M. Flégl [-] (81. L. Daněk [-] ) , L. Mikunda [-] , K. Holeček [-] (75. F. Slepička [-] ) , O. Petrikovič [-] , M. Voltr [-] (66. J. Taclík [-] ) , T. Schwarzer [-] , M. Jaborník [-] , T. Bešík [-]

ŽK: 64. T. Vejprava - 27. M. Voltr , 33. V. Svatoň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KURIC Jan - LUKES Jan, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip experta: výhra hostů

Černilov je nepříjemný soupeř a myslím, že v první kole si z Meřiče odveze minimálně 2 body.

Tip: výhra domácích