Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Náchoda zvládla zápas s Javornicí


Branky


3

Javornice doma přivítala nováčka soutěže Náchod B. Mladíci z Náchoda se zkušeného týmu Javornice nezalekli a odvezli si tři body za vítězství 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky hned v úvodu

Aktivní hosté udeřili hned ve 2. minutě, když se po rohovém kopu nikym nehlídaný prosadil hlavou Daniel Král. Javornice na úvodní branku dokázala vzápětí reagovat. V 9. minutě, když odkop náchodského gólmana Kumprechta trefil Adama Krejčího, míč poté dokázal zpracovat Josef Kovaříček a srovnal na 1:1. Poté byly k vidění šance na obou stranách. Do sítě se však dostala až ta z 23. minuty, kdy náchodský Jakub Čejchman střelou z 25-ti metrů zaskočil Lukáše Kaspera.

 

Do poločasu padly ještě další dvě branky. Ve 35. minutě udeřil opět Náchod, rychlý brejk zakončil Tobiáš Hejsek. Domácí opět dokázali rychle zareagovat, když o dvě minuty později, tvrdou střelou z úhlu propálil Kumprechta Adam Krejčí. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:3 pro hosty.

Náchod rozhodl v závěru

I ve druhé půli byly k vidění šance na obou stranách. Většina z nich však kvůli nepřesnostem skončily buď předčasně nebo se nevešly mezi tři tyče. Hosté své vítězství potvrdili v poslední patnáctiminutovce, nejprve se v 80. minutě po autovém vhazování dokázal prosmýknout až do vápna Filip Gois a svůj únik gólově zakončil. Na konečných 5:2 poté upravil Tobiáš Hejsek, který se trefil podruhé.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Dnes jsme bojovali, ale na nového účastníka soutěže to nestačilo. Náchodští parádně kontrolovali míč a hlavně trestali téměř každou naší chybu. Od začátku utkání jsme tak výsledek jen dotahovali. Naše šance jsme nevyužili a tak se zrodil výsledek 2:5, ze kterého samozřejmě radost nemáme. Gratulace velmi kvalitnímu soupeři.




Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - P. Drašnar [-] (70. M. Plíhal [-] ) , D. Suk [-] , M. Kráčmer [-] (60. M. Šrefl [-] ) , J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] (60. J. Petr [-] ) , J. Hovorka [-] , A. Krejčí [-] , J. Kovaříček [-] , S. Koutský [-] , P. Kasper [-]

FK Náchod B
M. Kumprecht [-] - J. Gois [-] , J. Fenz [-] , J. Čejchan [-] , A. Šesler [-] , F. Gois [-] , J. Kuneš [-] , D. Poláček [-] , T. Hejsek [-] , P. Novák [-] , D. Král [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hofman Miloš - TREJBAL Adam, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip experta: výhra domácích

Na malé kopané v Javornici si vylámalo zuby už spoustu týmu, a proto čekám i v tomto utkání výhru domácích.

Tip: výhra domácích