0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krchleby v prvním utkání roku padly s Kdyní!


Branky


17. J. Mašek , 91. M. Jarko , 95. R. Prytula
13

Rozdíl tří branek přinesl souboj mezi Krchleby a Kdyněmi. Jakkoli by skóre mohlo vypadat naprosto jednoznačně, nenechme se zmást. Dvě branky ze tří padly až v nastaveném čase druhého poločasu. V principu se tak jednalo o poměrně vyrovnané utkání, které můžeme bez nadsázky označit za vyhecované.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli drobný náskok i mnoho přestupků

Celkové statistiky utkání byly vlastně velice divoké- deset žlutých karet a k tomu tři červené. Jedná se o naprostou deklaraci toho, že celé utkání bylo velmi vyhecované, a více než stovka diváků tak měla opravdu o zábavu postaráno.


Jediná branka první půle přišla vlastně poměrně brzy. V sedmnácté minutě se prosadil Josef Mašek, a poslal tak Kdyně do lehkého vedení, které vydrželo de facto až do konce tohoto zajímavého duelu.

Druhá půle se zlomila až v konci

Během druhé půle jsme sledovali opět velmi vyrovnanou bitvu, ve které si i domácí fotbalisté vytvořili několik zajímavých šancí, někdy ale brance zabránila velmi nekompromisně postavená tyč. O osudu utkání tak v podstatě rozhodl samotný závěr, kdy se v jedenadevadesáté minutě trefil Marek Jarko, který zvýšil na 0:2, a utkání zakončil trefou v pětadevadesáté minutě Ruslan Prytula.


Krchleby se ve druhém kole představí na hřišti Mákova, pro toto kolo vítězné Kdyně přivítají doma Chodský Újezd.



Ohlasy k zápasu


SK Krchleby 1921
Lukáš Sekereš: Čekal nás těžký zápas na úvod, ale dobře jsme potrénovali a chtěli jsme na soupeře nastoupit, i když jsme věděli, že Kdyně tým posílila a mají velmi dobrý mančaft. Nicméně začátek se nám úplně nepovedl, nedokázali jsme držet balon, soupeř nás začal přehrávat a z toho pramenily naše fauly. Z jedné standardky jsme dostali gól a vzápětí červenou kartu. Paradoxně od té doby jsme se probudili, vytvořili si nějaké šance, trefili tyč, ale srovnat se nám nedařilo. Zápas byl poměrně vyhecovaný a i přes horko ve vysokém tempu, v druhé půli se nám podařilo soupeře zatlačit, následně jsme však neproměnili penaltu, a to bohužel asi rozhodlo. Přestože nakonec soupeř dohrával v 9 lidech, hru jsme otevřeli a opět dostali už poměrně laciné góly, které však pro nás nic neřešili. Pozitivem pro nás je, že jsme dokázali se silným soupeřem držet krok i v 10, musíme se však zaměřit na koncovku, doufejme, že směrem dopředu předvedeme mnohem lepší výkon už příště v Mrákově.




Sestavy


SK Krchleby 1921
J. Šopík [-] - K. Bláha [-] (68. D. Fait [-] ) , J. Šimůnek [-] , P. Farkaš [-] , D. Gust [-] , V. Černý [-] , N. Arrammach [-] , T. Ježek [-] , P. Bláha [-] , F. Roth [-] (47. L. Kouřil [-] ) , T. Doležal [-]

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - J. Šmejkal [-] , Š. Říha [-] , Š. Kullač [-] (46. P. Vogeltanz [-] ) , J. Mašek [-] , J. Šup [-] , M. Jarko [-] , P. Gondek [-] , J. Červeňák [-] (89. R. Prytula [-] ) , M. Džugan [-] , T. Dufek [-]

ŽK: 7. J. Šimůnek , 72. P. Farkaš - 9. Š. Kullač , 35. P. Gondek , 41. T. Dufek , 65. J. Mašek , 72. P. Vogeltanz , 84. M. Jarko . ČK: 28. T. Ježek - 80. P. Vogeltanz , 84. T. Dufek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: STREJCOVÁ Tereza - HÁLEK Pavol, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Lukáš Sekereš
Tip experta: výhra domácích

Domácí přes léto kvalitně posílili a myslím si že letos budou za černého koně soutěže. Se Kdyní si doma poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích