M. Holar 85. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 15:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov oslavil první tři body letošního ročníku! Na domácí půdě zdolal Merklín


Branky


85. M. Holar (p.)
13

Opět se jednalo o velmi vyrovnané utkání, které našlo svůj výsledek až v závěrečných minutách utkání. Do oněch závěrečných minut jsme viděli velmi vyrovnanou bitvu před milou diváckou kulisou v podobě stovky diváků. Utkání pod velmi teplým počasím tak přineslo radost domácím fanouškům v konzumaci studeného piva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bojovná, ale bez branky

Utkání přineslo poměrně mnoho ostrých soubojů, které přinesly několik žlutých karet, a tak diváci přihlíželi místy až demoličnímu derby. Za první půli tři žluté karty, a dohromady sedm žlutých a tři červené. Ano, opravdu se jedná o výčet fotbalových karet v jednom utkání, nikoli o výčet pochvalných lístků z filmu Páni kluci.


Branky jsme se ale nedočkali, a tak po první půli platil vyrovnaný stav 0:0

Hrdinou utkání byl Martin Holar

Jediný střelec utkání, který tak definitivně zařídil úvodní tři body sezóny pro domácí Chodov. Stalo se tak po velmi kontroverzně nařízené penaltě, která se ostatně stala předmětem nemála sporů a dohadů, a to i po utkání samotném. Což v tomto duelu zanechalo poměrně silnou pachuť.


Domácí fotbalisté tak měli velmi silný závěr utkání, který přinesl první výhru. V druhém kole soutěže se Chodov na domácí půdě představí proti Stráži, Merklín doma pohostí Postřekov, který v prvním kole zaznamenal remízu.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
T. Krutina [-] - R. Čadek [-] (84. Z. Bláha [-] ) , J. Hanák [-] , T. Cuhra [-] (68. A. Kmetík [-] ) , L. Reiniger [-] , D. Kobes [-] , M. Kapic [-] , J. Stejspal [-] , M. Lorenz [-] , D. Lorenz [-] , M. Holar [-]

TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] (12. J. Vachovec [-] ) - L. Bláha [-] , F. Masec [-] (87. J. Hruška [-] ) , J. Yankov [-] (87. J. Ušiak [-] ) , O. Haník [-] , V. Čížek [-] (32. T. Tyshkivskyi [-] ) , M. Voráček [-] , D. Marek [-] , M. Fořt [-] , D. Wild [-] , M. Schejbal [-]

ŽK: 38. M. Holar , 42. L. Reiniger , 68. D. Lorenz - 44. M. Voráček , 51. M. Fořt , 62. L. Bláha , 82. O. Haník . ČK: 91. M. Lorenz , 91. M. Kapic - 91. J. Hruška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - MĚŘIČKA Vojtěch, HEBR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Lukáš Sekereš
Tip experta: výhra domácích

Chodov si doma poradí a pohodlně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích