Krásný zápas oku lahodící pro diváka


Branky


14. F. Zogata , 50. F. Zogata (p.) , 86. F. Zogata - 10. M. Dyba , 52. P. Skalický (p.) , 67. V. Turoň
7

Na krásně připraveném trávníků, což ostatně připustily oba týmy se mohl hrát fotbal se vším všudy.

Začátek zápasu naznačil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaná

Zápas, ve kterém se "taktika" moc neřešila. Ale oba týmy tyto zápasy berou prestižněji než jiné zápasy. Na krásně připraveném trávníků, což ostatně připustily oba týmy se mohl hrát fotbal se vším všudy.

 

 

Začátek zápasu naznačil, že by se opět mohlo jednat o přestřelku, jak v minulém kole Bukovce v Janovicích. Skóre otevřel Marek Dyba už v 10min, střelou na bližší tyč prostřelil domácího brankáře 0:1.

 

 

Nošovice se,ale neradovaly dlouho. Bukovec vyrovnal ve 14.min po rohovém kopu Josefa Krenželoka, který rychlou a přesnou rozehrávkou 

nachází hlavu osamoceného Filipa Zogatu 1:1. Bukovec hrál dobře zhruba do 25 minuty. Pak se začaly kupit chyby a nepřesnosti,ale nejen na domácí straně. A když oba týmy své šance dokonce poločasu neproměnili, šlo se do šaten za stavu 1:1.

Nakonec každý bere po bodu

Druhá půle začala pro domácí parádně. V 50.min krásná akce po ose Jakub Koper - Josef Krenželok, který přesnou uličkou vybízí Roberta Kuliga, toho v poslední chvíli fauluje hostujícící hráč a píská se penalta, tu bezpečně proměnuje Filip Zogata 2:1. 

 

 

Poté trošku s údivem všech se zbytek zápasu nepodařil hlavnímu rozhodčímu. Bukovecký hráč neštastně "fauloval" Nošovického hráče

na hranici šestnáckty a pískala se tedy penalta i na druhé straně, tu na druhé straně proměnil Petr Skalický 2:2.

 

 

Tento moment, výrazněji ovlivnil zbytek zápasu.Od té doby se zbytečně přitvrdilo a hra se kouskovala. Hosté se ujali vedení po chybě brankáře domácích v 67.min, ten nedokázal udržet lehčí střelu v náručí a nabízí možnost VojtěchuTuroňovi ke skórování 2:3.

 

 

Poslední gól přichází tesně před koncem. Kdy v 87.min opět po rohovém kopu Josefa Krenželoka se prosazuje hlavou Filip Zogata na konečných 3:3.

 

 

Autor fotografií Bogdan Patola, děkujeme !!!



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok ( hráč): ,,V celku vyrovnaný zápas končí nakonec asi spravedlivou dělbou bodů. V zápase se střídaly lepší chvíle jak Nošovických tak i Bukoveckcýh. My měli dneska na své straně střelce hattricku F. Zogatu. Nošovice zase výborně hrajícího útočníka M. Dybu. Škoda pár sporných momentů a situací v druhé půli, jinak by se jednalo o poklidné utkání shodně góly. ´´

SK Nošovice-Lhoty
Marek Dyba (hráč): ,,No co budu povídat, dneska jsme si měli odvést tři body a místo toho vezeme opět jenom bod, škoda.´´



Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUDRA Josef - POLEDNÍK Radek, SVOBODA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nošovice jsou pro mě týmem jara. Odlepili se ode dna a už se pohybují ve středu tabulky. Domací na svém hřišti umí porazit i silnější týmy proto volím jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích