Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tošanovice přejely ,,starou gardu´´ z Hukvald ,, na půl plynu´´ 9:0 !!!


7

Hukvaldy se radovaly minulý víkend, že konečně po 9 zápasech vyhrály. Z hrušky dolů, ale spadly v Tošanovicích ...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez náboje za 4...4:0

Hukvaldy se radovaly minulý víkend, že konečně po 9 zápasech vyhrály. Z hrušky dolů, ale spadly v Tošanovicích. Tošanovice jim nadělily skoro desítku. 

 

Domácí nahání s Janovicemi první Nebory. A ve středu hrají spolu o 2.místo doma právě s Janovicemi. Díky poločasovému výsledku tak mohli na středu pošetřit dostatek sil. I když domácí trenér Sebera nebyl spokojen s předvedenou hrou. I když se šlo do šatny díky 2 brankám Czedroně, Krejčiříka a Chýlka za stavu 4:0 bylo po zápase. 

Druhý poločas ze strany domácích lepší , hosté se na odpor nezmohli

Druhý poločas ze strany domácích lepší a pošetřili tak dostatek sil na středeční duel o 2.místo proti Janovicím. 

 

Domácí postupně navyšovali skóre a to ještě spoustu šancí zahodilo. A tak to na hřišti spíše vypadalo jako stará garda Hukvald, proti mužům z Tošanovic, když za hosty nastoupili postupně hráči z lavičky ročníku 80, 71, 72 a 73 a to ještě v základní sestavě hrál Vašenda ročník 68 !

 

Bývalý brankář Petr Czedron tak nasázel soupeři 4 branky a to jich mohl dát daleko více. Skóre se tak zastavilo na 9:0 a to je bohužel ještě výsledek milosrdný. Hukvaldy tak mají šanci na reparát ve středu doma proti Návsí,které schytalo v Neborech 8ku. 



Ohlasy k zápasu


Tošanovice
Tomáš Sebera (trenér): ,,Na hřišti šlo vidět, že Hukvaldy jsou ve špatném stavu. Nedostatek hráčů se hodně podepisuje... První poločas moc krásy nepřinesl. Sice jsme dali nějaké branky, ale hra byla katastrofální. Druhý poločas už byl lepší. Ovšem celé utkání bylo bez náboje, takové na půl plynu... spálili jsme spoustu šancí, skóre mohlo být o dost vyšší. Hráč zápasu: Czedroň, zase 4 góly a to jich mohl mít víc.. myslím, že na brankáře dobrý.´´




Sestavy


Tošanovice
V. Pielesz [-] - A. Michalik [-] , D. Ryba [-] , T. Hruboň [-] , M. Stryja [-] , T. Jaworek [-] , J. Lisník [-] , M. Baran [-] , P. Czedron [-] , V. Krejčiřík [-] , J. Chylek [-]

TJ Sokol Hukvaldy
R. Překlasa [-] - T. Sasín [-] , V. Vašenda [-] , O. Sasín [-] , J. Smolík [-] , J. Pavelka [-] , L. Jiřík [-] , L. Smolík [-] , T. Černík [-] , M. Olbert [-] , J. Chamrad [-]

Hráči zápasu: P. Czedron .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NĚMEC Petr - POLEDNÍK Radek, RICHTER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Celý zápas bude v režii domácích.