Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bojovném utkání Pržno nakonec ztratilo 2 body


Branky


7

Pržno přijíždělo do Chlebovic jako tabulkový favorit, ovšem jednoduché to nemělo a v závěru přišlo o 2 body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v závěru poločasu otáčí výsledek i díky posile

Pro některé urputná bitva a pro některé klasická vesnická holomajzna. Pržno od první minuty, jakoby chtělo ukázat, že je lepším týmem a prvních 20 min se do hry domácí Chlebovice moc nedostaly.

 

Jako první tak udeřili ve 30.min právě hosté po pěkné přihrávce od Vojtěcha Blažka skóroval snajpr hostů Roman Bystrý 0:1. Hosty tento stav uspokojil natolik, že ještě do poločasu domácí otočili skóre na 2:1.

 

Když ve 43.min posila domácích Jan Zajac vybojoval u lajny míč, který naservíroval na střelce domácích Dana Kozla a ten se nemýlil 1:1. No a skoro v zápětí domácí otáčí výsledek kdy akce z pravé strany a krásným lobem Dana Kozla upravuje stav poločasu 2:1. Hosté se znovu sešli v bídnem počtu a, když se jim do poločasu zranili dva hráči, tak zápas museli dohrát bez možnosti střídání.

 

 

Pržno i tak sahalo po vítězství, domácím zajistil bod Zajac

Pržno i bez možnosti střídání bylo lepším týmem a snažilo se vyrovnat. To se mu díky nedorzoumění v domácí obraně podařilo v 67.min a střelou pod zasahujícím brakářem domácích vyrovnána Roman Bystrý 2:2. A v 73.min vrací hostům vedení Jakub Šindelek, který se trefuje po centru z pravé strany 2:3.

 

Hostům pomalu docházely síly, ale domácí si žádnou vážnou šanci nevytvořili. Až v 89.min se krásně trefuje z přímého kopu Jan Zajac a domácím tak zajistil alespoň bod za remízu 3:3. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlebovice 1963
Jan Zajac (hráč): ,,Bojovný zápas z obou stran. Je to staré klišé, ale rozhodčí dost ovlivnil zápas. Jinak měl zápas dobrou bojovnou úroveň. Nejlepšího hráče nevím. Když jsi na hřišti, nemáš čas to sledovat. Ale líbilo se mi nasazení Dana Kozla. Oběhal co mohl a dal 2ks.´´

SK Pržno
Jan Zagrapan (hráč): ,,Klasická vesnická holomajzna. Prvních 20 min se Chlebovice skoro nedostaly za půlku. Bohužel jsme si to nepohlídali vedení a ještě do poločasu domácí otočili. Bohužel jsme zde byli opět v bídnem počtu a zranili se nám dva hráči, takže jsme dohrávali v 11, bez možnosti střídat. V druhém poločase jsme trochu přidali a došlo k dalšímu obratu skóre na 2:3. Bohužel chvilku před koncem domácí srovnali na 3:3. Nejlepší hráč hostů Bystrý.´´



Sestavy


FK Chlebovice 1963
D. Parma [-] - I. Kolář [-] , J. Zajac [-] , J. Šlachta [-] , J. Špaček [-] , V. Pavlas [-] , P. Klečka [-] , P. Klečka [-] , M. Stachura [-] , J. Morys [-] , M. Janečka [-]

SK Pržno
T. Pohorelli [-] - V. Blažek [-] , R. Bystrý [-] , L. Novák [-] , J. Šindelek [-] , P. Kočvara [-] , L. Meisner [-] , M. Vašut [-] , V. Kijonka [-] , J. Zagrapan [-] , J. Matýsek [-]

ŽK: 11. D. Kozel , 72. P. Kozel - 39. V. Kijonka , 44. M. Vašut , 88. J. Zagrapan .
Hráči zápasu: J. Zajac - R. Bystrý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠULOVSKÝ Milan - POKLUDA Aleš, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí nenajdou na hosty recept.