Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nebory ,,pomstily´´ za nedělní nadělení Písek


Branky


7

Návsí v neděli vyhrálo doma 8:0 s Pískem, za týden 8:0 dostalo v Neborech

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do pohodového náskoku po chybách soupeře

Nebory minulé kolo ukázaly, že když potřebují umí zabrat i proti lepším soupeřům. Tenktorát je doma čekalo nažhavené Návsí, které v neděli doma smetlo Písek 8:0, ale asi nikdo nečekal, že z Nebor pojedou domů s takovou prohrou tentokrát oni.

 

Domácí hráli svoji hru a soupeři nechtěli půjčit balón. Hosté přijeli jen ve 12 lidech, což se bohužel pro více týmu napříč soutěžemi stává módním trendem. Nebory znovu nastartoval rychlý gól od David Lipowského 1:0. Bohužel pro hosty se zranil Patrik Macúch a hosté dohrávali bez možnosti střídání. Poté pasáž, kde domácí měli navrch, ale vysvobodili je dvě branky po chybách hostující obrany. 

 

Nejprve po rychlém brejku ve 26.min dává svou další branku David Lipowski 2:0 a za 5.min po chybách v obraně dává již na 3:0 Jan Latocha.

Hostům se zranil další hráč a dohrávali od 10

Hosté se snažili co jim síly stačili, ale domácí hned v 52.min navýšili na 4:0, Adam Rufer, který se trefil z rohu. Poté se na neštěstí pro hosty zranil další hráč a hosté dohrávali tak od 10. 

 

Domácí jakoby měli se soupeřem slitování, šance sice přicházeli a s přibývajícím časem častěji, ovšem bez úspěchu. Ale poslední 10 minutovka, hosté úplně odpadli. Domácí dali během 6.min 4 branky, když se postupně trefili od 83.-89.min: Rufer, Kneibel, Grochal, Godfryd. A Návsí si tak po týdnu vyzkoušelo jaké to je s výsledkem 8:0, akorát naopak. 



Ohlasy k zápasu



SK Návsí
Roman Pyszko (asistent trenéra): ,,Dnes zápas všechno špatně hráli jsme 12 hráčích po první brance vážně zraněni Patrika Macucha, pak po chybách 3:0 poločas. 2.poločas domácí tlačili, za stavu 5:0 se nám zranil další hráč a dohrávali v 10 hráčích, konec jsme vyhořeli během 5 minut jsme 3 krát inkasovali, špatně se hodnotí tento zápas nejlepší hráč za mě Tomáš Pyszko záloha.´´



Sestavy


TJ Nebory
D. Misiorz [-] - Š. Grochal [-] , M. Godfryd [-] , J. Latocha [-] , J. Zogata [-] , D. Lipowski [-] , A. Sikora [-] , R. Mendrok [-] , J. Kreželok [-] , J. Chlebek [-] , A. Rufer [-]

SK Návsí
T. Cyhan [-] - D. Byrtus [-] , Š. Krenželok [-] , J. Boščík [-] , T. Pyszko [-] , N. Turoň [-] , G. Bilko [-] , L. Grbal [-] , P. Macúch [-] , M. Kultan [-] , B. Samuel [-]

ŽK: 5. J. Kreželok , 50. R. Mendrok , 58. M. Godfryd .
Hráči zápasu: T. Pyszko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLEVZA Miroslav - SEKULA Adam, STARZYK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nebory potvrdí roli favorita.