Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek prožil víkend hrůzy a z Návsí si odváží ostudu


Branky


8

Písek prožil víkend hrůzy, nebodovali muži ani mládežnické týmy a dokonce nevstřelili ani jednu branku za víkend !!! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a smrtící koncovka poločasu

Zápas rozhodly 3 branky v posledních 5min v prvním poločase. První branka hned v 5.min utkání kdy brankář hostů špatně rozehrál a chybu potrestal Jakub Boščík 1:0. 

 

Pak se hra přelévala z jedné strany na druhou až udeřili před poločasem ve 42.min Daniel Byrtus našel centrem Tomáše Pyszka 2:0. Za minutu později z brejku domácí navyšují na 3:0, Nikola Turoň a další chybu v obraně hostů znovu využil Nikola Turoň 4:0.

Jasná dominance domácích

Druhý poločas začal jak první skončil. Hned ve 46.min unikl Nikola Turoň, ten byl faulován a nařízenou penaltu proměnil Filip Chrascina 5:0. 50.min po rohovém kopu se prosazuje po druhé v zápase Jakub Boščík 6:0.

 

Další dvě branky přidal v 61. a 70.min Tomáš Pyszko 8:0. Pak už se zápas jen dohrával a hosté tak mohli být rádi, že neodjeli ještě s větší ostudou. 



Ohlasy k zápasu


SK Návsí
nezaujatý fanoušek: ,,Domácí na co šáhly to jim vyšlo i takové zápasy jsou. Líbil se mi již několikátý zápas Kuba Boščík, šikovný mladý fotbalista, dokonce dal i 2 branky.´´




Sestavy


SK Návsí
T. Cyhan [-] - F. Chrascina [-] , Š. Krenželok [-] , D. Byrtus [-] , P. Ludvík [-] , J. Boščík [-] , T. Pyszko [-] , O. Pytlík [-] , G. Bilko [-] , A. Kantor [-] , J. Bojko [-]

Fotbal Písek
J. Twardzik [-] - L. Jaracz [-] , J. Przyczko [-] , P. Cieslar [-] , M. Zahradník [-] , D. Galia [-] , J. Ligocki [-] , T. Pyszko [-] , J. Sikora [-] , M. Puczok [-] , D. Kluz [-]

ŽK: 35. J. Boščík , 54. F. Chrascina - 26. M. Zahradník , 54. D. Kluz .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VYKOPAL Štěpán - ŠIGUT Pavel, ŠPAČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: remíza

V Návsí je to vždycky vyhrocené. Domácí využívají svého menšího hřiště a snaží se body nahrát převážně odtud. Písek je však houževnatý tým. Buďto bude těsná výhra v prospěch jednoho ze soupeřů nebo remíza.