V sousedském derby ukázal Bukovec, že je doma silný


Branky


43. F. Zogata , 44. F. Zogata , 60. F. Zogata (p.) - 80. J. Boščík
10

Bukovec po nezdaru z minulého kola v Metylovicích odčinil svůj výkon v derby s Návsí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do 30.min byla hra vyrovnaná

V sousedském derby Bukovec dokázal porazit Návsí. V prvních 30 minutách byla hra vyrovnaná. Návsí i Bukovec si vytvořili, každy dvě dobré příležitosti, ale ani jeden tým své šance neproměnil. Bukovec rozhodl utkání povedeným závěrem prvního poločasu.

 

 

Nejprve ve 43.min po celý zápas aktivní Janusz Motyka přesným centrem našel Filipa Zogatu, který se prosadil hlavou 1:0.A o minutu později Josef Krenželok vybízí ke skórování opět Filipa Zogatu, který zvyšuje na 2:0.

Úvodní tlak hostů ve druhém poločasu zmrazila 3. branka domácích

Druhou půli mnohem lépe začali hosté z Návsí. V prvních asi 10min byli aktivnější, vytvořili si dobré šance, ale ani jednu nedali. Bukovec podržel skvělými zákroky brankář Václav Byrtus. A tak paradoxně Bukovec mohl zvýšit, jenže Janusz Motyka nažízenou penaltu neproměnil.

 

 

A když už se hra opět vyrovnala, měl Bukovec v 60.min opět možnost pokutového kopu. Tentokrát si penaltu na starosti vzal Filip Zogata a svým hattrickem zvýšil již na 3:0. Návsí v 80.min zápasu snížilo po tečované střele Jakuba Boščika na 3:1. A když hosté v zápětí nedali obrovskouo šanci na možnost snížení o 1 branku, tak si domácí již zbytek zápasu pohlídali.

 

 

Děkujeme autorovi fotografií Bogdanu Patolovi !!! 



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok ( hráč): ,,Oba týmy si v zápase vytvořily dost možností na vstřelení branky. My jsme dokázali zásluhou F. Zogaty proměnit tři a proto jsme zvítězili. Místy jsme Návsí přehrávali a dokázali je zatlačit z čehož pramenily dobré šance.´´

SK Návsí
Roman Pyszko (asistent trenéra): ,,1.poločas vyrovnaná hra moc šancí nebylo až 42 až 45 minuta Bukovec vsítil branky na 2:0. 2 poločas Návsi neproměnilo šanci a na druhé straně se kopala přísná penalta gólman Tomáš Cyhan chytil 55 minuta ,pak druhá penalta tu už domácí proměnili 3:0 poté Návsi snížilo na 3:1 Jakubem Boscikem a domácí výsledek ubránili. Hráč zápasu za domácíc Filip Zogata u hostů Miro Laš.´´



Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - RICHTER Jan, MUDRA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Smítal

Expert: Dominik Kopec
Tip experta: výhra domácích

Bukovec se doma těžko poráží, navíc Návsi je zvyklé hrát na umělé trávě takže jim to nebude vůbec hrát do karet. Bukovec doma zvítězí 4:1.