4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Pyszko ukázal velké gesto fair play a domácí ukončili sérii remíz


Branky


12

Hosté přijeli ve výtečné formě, ale v Písku tvrdě narazili 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí diktovali tempo hry

Hosté přijeli ve výtečné formě, ale v Písku tvrdě narazili. Domácí Písek po sérií remíz chtěl konečně na jaře zvítězit a od prvních minut to dokazoval svou dominancí na hřišti. V prvním poločase branka, ale nepadla a hosté tak hájili i nadále svojí neporazitelnost. Nutno podotknout, že domácí mělí opravdu více ze hry a hosté se jenom bránili.

 

 

Tomáš Pyszko ukázal velké gesto fair play

A tak se zápas lámal ve druhé půli. To nejprve ve 47.min ukázal velké gesto fair play Tomáš Pyszko, který po souboji v pokutovém území upadl a rozhodčí písknul penaltu, Pyszko, ale přiznal, že to penalta nebyla. Pyszko si to vynahradil v 50.min, kdy se po přiťuknutí Sikory z hranice vápna trefil krásně trefil k tyči 1:0.

 

V 59.min další krásná branka domácích. Filip Turoň odcentroval z lajny, kde našel Jana Ligockého, který střelou z dobrých 25ti metrů vymetl šibenici 2:0. Hosté se, také konečně probrali a v 65.min snižuje brankou po centru na zadní tyč Denis Dušík 2:1.

 

Jejich kontaktní branka, ale netrvala dlouho a za šest minut domácí vedli znovu o dvě branky. A další krásná branka domácích, když se po krásné přihrávce Filipa Turoně , trefil povedeným lobem do rohu branky Jiří Sikora 3:1. Hosté se už na odpor nezmohli a další šance domácích zůstali nevyužity. A tak skóre v 85.min uzavřel svou druhou brankou Tomáš Pyszko 4:1.

 

Děkujeme autorce fotografií Veronice Dužíkové !!! 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Písek
Jiří Sikora (hráč): ,,V 1.poločase jsme byli jasné lepší, ale chyběla nám lepší konečně řešení v koncovce. Ve 2.poločase jsme dominovali a přišly také góly. Mohli jsme dát víc gólů, ale bohužel chybělo štěstíčko. Hráč zápasu Tomáš Pyszko.´´

SK Metylovice
Dominik Kopec (hráč): ,,Nemám moc co k tomuhle zápasu dodat. Strašně nepříjemný povrch nám vůbec nesvědčil. Hráli jsem fakt špatně. Do toho výkon hlavního sudího, to byl extrém. Pískal totální bídu na obě strany. Musíme tenhle výsledek hodit za hlavu, a připravit se na dalšího soupeře. Nejlepším hráčem hostu byl hráč s číslem 7. a to i hlavně díky fair play kdy pomohl odvolat nesmyslně odpískanou penaltu, klobouk dolu. Nejlepším naším hráčem byl Lukáš Halata, který jako jediný snad běhal.´´



Sestavy


Fotbal Písek
J. Twardzik [-] - D. Michalík [-] , J. Przyczko [-] , M. Zahradník [-] , J. Ligocki [-] , T. Pyszko [-] , P. Cieslar [-] , R. Bojko [-] , M. Puczok [-] , F. Turoň [-] , D. Kluz [-]

SK Metylovice
F. Hradečný [-] - M. Kisza [-] , D. Hruška [-] , M. Bílek [-] , M. Garba [-] , M. Svobodník [-] , D. Kopec [-] , M. Mohyla [-] , S. Brož [-] , L. Halata [-] , M. Trybula [-]

ŽK: 31. M. Zahradník - 59. F. Hradečný , 77. M. Bílek .
Hráči zápasu: T. Pyszko .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠULOVSKÝ Milan - POKORNÝ Tomáš, POVAŽAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

18. 4. 2023 21:49
Výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Smítal

Expert: Dominik Kopec
Tip experta: výhra hostů

Písek je na jaře tzv. králem remíz ale bohužel zažijí první porážku od dobře rozjetých Metylovic. Zatím se držíme stejně jako Tošanovice bez porážky a hodláme to tak udržet, musíme si dát pozor na začátek zápasu, podle výsledků to vypadá, že právě začátky Písku šlapou. Metylovice vyhrají 1:4.