Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tento duel si plně zasloužil označení zápas kola


Branky


7

Milíkov chtěl udržet domácí neporazitelnost, hosté pro změnu pronásledují Nebory

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sotva se rozehrálo, už bylo na hřišti veselo

Atraktivní podívanou slibovalo utkání mezi domácím Milíkovem a favorizovanými Tošanovicemi. Pěkné počasí přilákalo i spoustu příznivců a to jak místních, tak i těch z Tošanovic. Milíkov se rozhodně nechtěl před výše postaveným soupeřem poklonit a měl v plánu udržet domácí neporazitelnost. Tošanovice pronásledující Nebory měli také více než jeden důvod zde uspět.

 

Sotva se rozehrálo, už bylo na hřišti veselo. Ve 2.min se po dostatečném důrazu v pokutovém území prosadil Michal Samiec 1:0. Hostující Chechča byla lehce zaskočená z čehož těžili domácí. Aktivita směrem dopředu přinesla domácím ovoce. Ze standardní situace, kterou ze strany rozehrával v 19.min Karel Hromada, našel na zadní tyči nabíhajícího Michala Samiece, ten sklepl míč tzv. do ohně, kde se nejrychleji zorientoval Ondřej Mato a navýšil skóre, 2:0.

 

Snový začátek pro domácí, ale hosté se nevzdali. Ještě během prvního poločasu si vytvořili šance, kterým scházela přesná koncovka. Jednou přece jen hosté síť rozvlnili, ale radost zastavil praporek pomezního.

 

 

Výborný vstup hostů do druhé půle

Do druhého poločasu vstoupili hosté nejlépe jak mohli, když se hned ve 47.min prosadil krásnou střelou Petr Czedron 2:1. Utkání nabralo ještě větší tempo a diváci se rozhodně nenudili. Milíkov hrozil především z tížených standardních situací. Navýšení vedení měl na špice kopačce Mato, ale neuspěl.

 

V 60.min se však domácí radovali. V pokutovém území si našla přihrávka Ondřeje Mata, který z první vystřelil, jeho pokus hostující brankář zneškodnil, ale dorážející Lukáš Jícha už se nemýlil, 3:1 !!!  

 

V 70.min šli domácí po zbytečném vyloučení Michala Samiece do desíti a bylo jasné, že jim začnou horké chvilky. Tošanovice početní výhodu využili naplno. V 73.min se z přímého kopu trefil Jakub Lisník 3:2. Tlak hostů pokračoval a domácí srdnatě odolávali. Když už se zdálo, že bojovné nasazení domácích bude stačit, rozvlnil síť v 88.min nenápadnou, leč přesnou střelou hostující Vojtěch Krejčiřík, 3:3.

 

Remízový stav vydržel až do konce. Hráči obou mužstev připravili přítomným krásnou podívanou plnou zvratů, v utkání bylo vidět 7 žlutých karet, jedna červená a hlavě krásné góly. Duel si tak plně zasloužil označení zápas kola !!! 



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Ondřej Mato (hráč): ,,Čekal nás velice náročný soupeř. Měli jsme však doslova snový úvod, kdy jsme v poločase vedli 2:0. Věděli jsme, že druhý poločas bude náročný, ale bylo v našich silách získat tři body. Škoda té zbytečné červené karty, ale to se v zápalu boje stane. Remíza je nakonec spravedlivá a před zápasem bychom ji asi brali. Věřím, že nás takový zápas posune směrem dopředu. Ukázali jsme týmovou sílu. Za Tošanovice byl vybrán nejlepší hráč Vojtěch Krejčiřík. Na levé straně domácím hodně zatápěl, navíc jeden gól dal a druhý připravil.´´

Tošanovice
Tomáš Sebera (trenér): ,,Zápas moc fotbalu nepřinesl. Bylo to celé o bojovnosti. Ale co musím nerad podotknout, rozhodčí hodně ovlivnil hru, pískal nesmysly na obě strany. Opravdu masakr. Až nemám chuť to hodnotit. Vzhledem k průběhu utkání, ale bod bereme. Hráč zápasu rozhodně Ondra Mato !!!´´



Sestavy


TJ Milíkov
J. Sikora [-] - M. Samiec [-] , V. Peter [-] , T. Sikora [-] , O. Mato [-] , D. Haratyk [-] , D. Fuják [-] , D. Žabka [-] , K. Hromada [-] , T. Laba [-] , J. Sikora [-]

Tošanovice
V. Pielesz [-] - D. Ryba [-] , T. Hruboň [-] , J. Chylek [-] , J. Lisník [-] , M. Baran [-] , P. Czedron [-] , V. Krejčiřík [-] , A. Michalik [-] , M. Stryja [-] , S. Kelecsény [-]

ŽK: 15. M. Samiec , 30. T. Laba , 82. A. Samiec , 89. D. Haratyk , 90. K. Hromada - 56. S. Kelecsény , 61. M. Baran . ČK: 70. M. Samiec .
Hráči zápasu: O. Mato - V. Krejčiřík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POKORNÝ Tomáš - SEKANINA Martin, STARZYK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Smítal

Expert: Jaromír Kaňok
Tip experta: výhra hostů

Tošanovice budou na jaře nejlepší tým soutěže a celkově druzí, proto tipuji těsnou výhru hostů.