2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté zaspali začátek utkání a díky tomu odjeli s prázdnou


Branky


7

Hrádek měl výborný vstup do utkání a rozhodl tak o svém vítězství do 10.min

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 5.min 2:0 !!!

Domácí měli vstup do utkání z říše snů, a to bylo pro vývoj utkání rozhodující. Hned ve 3.min se z přímého kopu trefil Marek Sikora 1:0. A o 2.min později po chybné rozehrávce hostů, vsítil druhou branku Bogdan Borski 2:0.

 

Hosté byli jako opařeni a domácí hráli s chutí. Až druhou polovinu prvního poločasu se hosté probudili a odměnou jim byl kontaktní gól do šatny. Ve 45.min se prosadil Filip Bakota 2:1 a dal tak hostům naději s výsledek ještě něco udělat.

 

 

Hosté se probrali, ale šance neproměnili

Druhý poločas byl už o něčem jiném ze strany hostů a tlačili domácí co to šlo, ale plno šancí neproměnili a to rozhodlo.

 

Michal Červený postupoval sám na brankáře domácích, ale obrovskou příležitost na srovnání výsledku neproměnil. Slibné příležitosti měl i Viktor Maťaťa ovšem také bez úspěchu. Domácí si závěr již pohlídali a vyhráli tak díky skvělému vstupu do utkání.



Ohlasy k zápasu



SK Nošovice-Lhoty
Robin Koláček (hráč): ,,Kdyby jsme nezaspali prvních 5 minut utkání, tak věřím že by jsme Hrádek přetlačili. Bohužel spousty šancí jsme neproměnili a to se nám vymstilo. Bude potřeba zvednout hlavu a naladit se na domácí utkáni. Nejlepší hráč asi Marek Dyba. Snažil se podržet balón v předu a vytvářet šance pro ostatní hráče´´.



Sestavy


TJ Sokol Hrádek
D. Stach [-] - O. Podeszva [-] , F. Nytra [-] , T. Suszka [-] , M. Sikora [-] , L. Marosz [-] , D. Turoň [-] , L. Raszka [-] , B. Borski [-] , D. Marosz [-] , F. Martynek [-]

SK Nošovice-Lhoty
M. Matyskiewicz [-] - J. Vojkovský [-] , F. Bakota [-] , T. Račev [-] , L. Krella [-] , M. Červený [-] , V. Maťaťa [-] , P. Bednárek [-] , M. Dyba [-] , M. Kulhánek [-] , R. Koláček [-]

ŽK: 15. D. Marosz , 23. F. Martynek , 69. B. Borski , 74. J. Göllner - 23. T. Račev , 80. M. Kroček , 83. T. Kendzior .
Hráči zápasu: M. Dyba .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SEKULA Adam - MUDRA Zdeněk, POKLUDA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Smítal

Expert: Jaromír Kaňok
Tip experta: výhra hostů

Nošovice vyloupí Hrádek. Doma vyhráli 5:1 a tipuji, že i v odvetě padne hodně branek a ani jeden brankář neudrží čisté konto.