Vítězství pro spoluhráče !!!


Branky


48. D. Kopec , 55. M. Garba , 73. D. Hruška - 78. J. Motyka
7

V krásném počasí v Metylovicích domácí zvítězili , bohužel přijela i sanitka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hru ovlivnilo škaredé zranění domácího hráče

V krásném nedělním odpoledne přijel Bukovec do Metylovic. Domácí byli tak zahlceni rozcičkou před zápasem, až Martin Trybula těsně před začátkem utkání zjistil, že si nechal dres v kabině. Od úvodních minut bylo vidět, že se hosté snaží prezentovat kombinační hrou a ve středu hřiště proti sobě nastoupili dva menší o to, ale fotbalovější a pohyblivější hráči. Za domácí režíroval hru Matěj Šigut a za hosty Josef Krenželok.

 

V 10.min po špatné rozehrávce hostů se řítil sám na brankáře Dominik Kopec, ale brankář hostů Václav Byrtus byl připraven. Bohužel fotbal nenabízí jenom radosti, ale i starosti a bolesti a tom se přesvědčil i domácí Vladimír Velička, který ve výskoku a souboji o balón spadl tak neštastně, že si poranil ruku. Hráče domácích musela ze hřiště až transportovat sanitka a my mu přejeme brzké uzdravení !!! 

 

Zápas se přerušil více jak na půl hodiny a na hřišti to bylo znát. Hostům odešla chuť do zápasu s kterou na hřiště vstoupili a domácím se také moc nechtělo. Bylo to takové opatrné dohrání do poločasu. Hosté měli častěji míč na svých kopačkách, ale bez nějaké šance a domácí se snažili dlouhými křižnýmy balóny zaměstnávat obranu hostů, ovšem bez úspěchu.

 

 

Domácí zabrali a urvali výsledek pro kamaráda

Po pauze domácí vstoupili jako politi živou vodou a hosté byli čím dál víc odevzdanějším soupeřem. Toho využil hned ve 48.min díky chybě hostující obrany domácí střelec Dominik Kopec a ranou z úhlu vymetl šibenici 1:0. Hosty to trošku vzbudilo, že se ještě hraje a nepříjemný důrazný útočník Robert Kulig domácím dělal problémy ovšem zničeho nic znovu udeřili domácí a v 55.min dal na 2:0 Michal Garba

 

Poté se hra přelévala ze strany na stranu, ale hostům chyběla přesnost, aby vymysleli kloudnější akci, která by vedla k úspěchu. V 73.min po přesně zahraném rohu Garby, přidává hlavou na 3:0 Dalibor Hruška. Domácí najednou byli po celém hřišti, až zapomněli na zadní vrátka a ze slibné situace po faulu na Roberta Kuliga se píská penalta pro hosty. 

 

Tu v 78.min dává s přehledem nejzkušenější hráč hostů Janusz Motyka na 3:1 a vykřesal jiskřičku pro Bukovec. Místo tlaku hostů mi spíše připadlo, jako by hostům došli síly a na žádnou větší šanci už se nezmohli. Domácí tak zcela zaslouženě vyhráli doma nad Bukovcem 3:1 a posílají tak do nemocnice spoluhráči alespoň, takovýto pěkný pozdrav. 

 

Jako divák utkání a nestraný redaktor jsem vybral dva hráče zápasu. Na straně domácích Otakar Kulhánek, který zachoval klid na hřisti po celý zápas a režíroval domácí obranu. Na straně hostů Janusz Motyka, kterého jsem viděl běhat snad po celém hřišti a z pozice krajního beka pomáhal ofenzívě, svůj výkon korunoval jedinou brankou hostů. 



Ohlasy k zápasu


SK Metylovice
Florian Hradečný (hráč): ,,Minulý víkend jsme ztratili body proti Návsi a tím pádem jsme si nemohli dovolit další ztrátu. Bukovec předváděl dobrý výkon hned ze startu zápasu. Bohužel se stalo to co se stát nemělo, náš pravý obránce Vladimir Velička dopadl po souboji špatně na svojí levou ruku, a protočil se mu loket, vypadalo to fakt hrůzostrašně. A doufám, že bude co nejdříve v pořádku. Hned co odjela sanitka, tak jsme měli cíl jasný a jednoduchý, musíme vyhrát pro Vláďu!! To se nám taky podařilo. Konečně jsme hráli fotbal, a tím jsme prokázali naše kvality. Nejlepším hráčem hostu byl Janusz Motyka, který ve svých 42 letech stále ukazuje svoje kvality. Nejlepším naším hráčem byl Dominik Kopec.´´

TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok (hráč): ,,Nemám co k tomu říct, prostě dneska to zranění ovlivnilo hlavně nás a celý zápas. Dneska mi to vůbec nešlo, byl jsem snad nejhorší hráč na hřišti.´´



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIGUT Pavel - MALINOVSKÝ Jiří, VYBÍRAL Samuel Elisha.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Smítal

Expert: Jaromír Kaňok
Tip experta: výhra domácích

V domácím prostředí si Metylovice s Bukovcem poradí.