0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíkov potvrdil roli favorita


Branky


20. M. Samiec , 34. O. Mato
10

Milíkov potvrdil roli favorita a odvezl si ,,povinné´´3 body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním oťukávání, hosté rozhodli už v poločase

Milíkov zajížděl na hřiště Chlebovic s jasným cílem a to získat tři body, za každou cenu. Museli se mít však na pozoru, protože nic netrvá věčně, stejně jako černá série Chlebovic, která jednou skončí. První minuty utkání byly ve znamení oťukávání se navzájem, aby obě mužstva zjistila s čím daný soupeř přijde. Otěže však po čtvrt hodině hry převzali hosté a začali svého soupeře trápit.

 

První vlaštovka přišla po pasu za obranu a přihrávkou pod sebe, ale hosté 100% příležitost neproměnili. Následná akce už byla veselejší, když po chybě brankáře domácích se v pokutovém území ve 20.min prosadil Michal Samiec 0:1. Milíkov poklačoval v tlaku, ale přece si domácí jednu šanci vypracovali, když se po zaváhání obrany řítil na bránu osamocený domácí kapitín Jan Morys, ale hostující brankář Jan Sikora samostatný nájezd zneškodnil.

 

Chlebovice sázeli především na dlouhé nakopávané míče, které se však vraceli jako bumerang zpátky. A to nutno podotknout hlavně díky skvělé defenzivní činnosti Ondřeje Mata, který zastavil v zárodku veškeré pokusy domácích a neprohrál v zápase snad ani jeden souboj jak na zemi, tak ve vzduchu. Svůj výkon korunoval ve 34.min, kdy zahrávali hosté rohový kop, ze kterého právě Ondřej Mato navýšil na 0:2.

 

 

Druhý poločas si hosté výsledek pohlídali

Druhý poločas už příliš fotbalové krásy nenabídl. Obě mužstva začala hrát ostře, kterou pan rozhodčí pouštěl a karet mohlo padat na obě stray daleko více. Ovšem, když už zašlo pískat, tak vznikla spousta standardních situací, ze kterých už se však ani jeden tým neprosadil. Tři body si tak odvezl zaslouženě Milíkov.

 

Zápas moc fotbalové krásy nenabídl po celý zápas. Domácí hráli na maximum svých možností a hostům stačilo dát 2 branky, které zápas rozhodly. Překvapila mě obě mužstva jednak svým přístupem a hlavně jak byly oba týmy vypadaly odlišně. Domácí si šli opravdu jenom zahrát a díky svému menšímu vzrůstu to spíše vypadalo, že nastupuje dorost Chlebovic proti mužům z Milikova. Není ani nic moc co hodnotit jen to, že Milíkov si přijel pro ,,povinné´´ 3 body, ale do dalších zápasů bude muset přidat.

 

Pro mne jako fanouška fotbalu a nestraného redaktora je mužem zápasu hostující Ondřej Mato. Zahrál si poctivě svoje do zadu, svou urostlou postavou neprohrál snad ani jeden souboj a veškeré akce co šli kolem ,,uhasil´´ hned na začátku. Svůj výkon korunoval jednak uklidňující brankou na 0:2, tak také klidem na hřišti a dovedl svůj tým k první jarní výhře. 



Ohlasy k zápasu



TJ Milíkov
Ondřej Mato (hráč): ,,Jsem moc rád, že jsme konečně naplno bodovali. Do zápasu jsme šli s respektem k soupeři a nedívali se na tabulku. Soustředili jsme především na náš herní projev a ten byl v prvním poločase dobrý. Ve druhém poločase už šlo spíše o nohy a jsem rád, že se z našeho týmu nikdo nezranil. Pro nás důležité tři body, ale čekají nás těžší zápasy a v těch musíme být ještě o něco lepší.´´



Sestavy


FK Chlebovice 1963
D. Parma [-] - M. Trebatický [-] , I. Kolář [-] , F. Weissmann [-] , J. Špaček [-] , V. Pavlas [-] , P. Klečka [-] , P. Klečka [-] , M. Stachura [-] , J. Morys [-] , M. Janečka [-]

TJ Milíkov
J. Sikora [-] - M. Samiec [-] , S. Jasinek [-] , M. Sikora [-] , D. Fuják [-] , T. Sikora [-] , O. Rakovski [-] , D. Haratyk [-] , O. Mato [-] , K. Hromada [-] , J. Sikora [-]

ŽK: 24. J. Sikora , 44. S. Jasinek , 59. M. Samiec , 65. A. Samiec , 80. K. Hromada .
Hráči zápasu: O. Mato .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠAŠINKA Jan - VYKOPAL Štěpán, KÁŇA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tady musí Milíkov chytit svoji šanci za pačesy a odvést si 3b proti ne příliš kvalitním chlebovicim

Tip: výhra hostů

5. 4. 2023 17:19
Výhra hostů ⚽
David Smítal

Expert: Roman Pyszko (hráč, trenér SK Návsí)
Tip experta: výhra hostů

Milíkov má daleko lepší kádr než domácí

5. 4. 2023 02:21
Výhra domácích

Tip: výhra hostů