S remízou nemůže být spokojen ani jeden celek


Branky


59. J. Lojek , 82. T. Sikora , 86. T. Laba (p.) - 40. M. Dyba , 43. F. Bakota , 68. Z. Skotnica
6

Bojovný zápas, který přinesl řadu individuálních chyb

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nošovice potrestaly chyby domácích a v poločase vedly 0:2

První domácí jarní utkání si zahráli i hráči Milíkova , kteří přivítali nepříjemné Nošovice. Utkání se odehrálo skrze počasí na těžkém terénu. A tak se hrál především bojovný fotbal, plný soubojů namísto kombinací s míčem. Hosté od prvních minut ukázali, že zde nepřijeli se strachem. A první desetiminutovka patřila jim.

 

Domácí pak hru srovnali a vypracovali si i šance. Paradoxně přišlo inkasování branky ve 40.min po individuální chybě a hosté šli z brejkove situace do vedení, Marek Dyba 0:1. Totožně padl ve 43.min i druhý gól hostů, na kterém se opět podílela špatná rozehrávka a individuální chyba, Filip Bakota 0:2. V zápase se začalo jiskřit od kopaček a v krátkém úseku bylo vidět mnoho vzdušných-hlavičkových soubojů. Z toho těžili domácí, ale do poločasu se skóre už nezměnilo.

 

 

 

 

Milíkov udělal v poločase změny, byla to Csaplárová past ?!

Milíkov nastoupil do druhého poločasu s okysličenou sestavou. To hosté ve druhé půli byli všude pozdě, takový ospalejší jakoby o výsledku bylo rozhodnuto. V 59.min snížil náskok díky brance Jakuba Lojka 1:2. Když už se zdálo, že domácí stav vyrovnají přišla v 68.min opět branka hostů, kdy rozhodl nedůraz v pokutovém území a Zdeněk Skotnica, nejlepší hráč na hřišti vstřelil šťastnou, ale krásnou branku 1:3.

 

Hosté pak vsadili vše na jednu kartu, tzv. beton a domácí měli 20min na to s výsledkem něco udělat. Fyzicky na tom bylo domácí mužstvo lépe i díky lavičce. Závěr tak domácí strhli na svou stranu, když se prosadil v 82.min krásnou střelou z dálky Tomáš Sikora 2:3. O pár minut později dokonal Milíkov vyrovnání, po faulu v pokutovém území. Penaltu v 86.min proměnil domácí Tomáš Laba 3:3. S remízou, tak nemůže být spokojen ani jeden celek. Domácí si věřili na tři body a hosté je měli takřka na dosah.



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Ondřej Mato (hráč): ,,Před zápasem jsme si s veškerým respektem k soupeři mysleli na výhru. Bohužel jsme opět doplatili na individuální chyby a špatnou koncovku z prvního poločasu. Jsme zbytečně nervózní a trošku se hledáme. Příští týden jedeme do Chlebovic a věřím, že se tam především herně můžeme chytit. Samo to ale nepůjde. Chlebovice nebudou chtít ztrácet body věčně. Z našeho týmu se mi nejvíc líbil Tomáš Sikora, který je přes svůj mladý věk na hřišti hodně vidět.. Z hostů asi Zdeněk Skotnica #26, který vepředu udržel spoustu míčů a dařila se mu i rozehrávka.´´

SK Nošovice-Lhoty
Robin Koláček (hráč): ,,Škoda toho druhého poločasu, kdyby jsme k němu přistoupili tak jako v prvním, věřím, že vezeme domu tři body. Bohužel se musíme spokojit s jedním bodem, který ovšem z venkovního utkání není špatný. Hráč zápasu za nás jednoznačně Skoty, na dva góly přihrál a jeden sám dal. Zapas odehrál z velkou kvalitou a zkušeností, byl rozdílovým hráčem. Zapas se také velmi vyvedl i další nové posile Marku Dybovi´´.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KARCH Otakar - BERNÁT Marek, ŠPAČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Smítal

Expert: Robin Koláček - hráč - Nošovice
Tip experta: remíza

Mladý tým Milíkova bude chtít odčinit před domácím publikem krutou prohru z hřiště v Janovicích. Pomalu zvedající se Nošovice budou chtít již konečně bodovat a domnívám se, že z Milíkova dovezeme minimálně bod.