Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 10:00

18.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jánošíci ze Smilovic znovu loupili


6

Smilovice minulé kolo obralo o body lídra soutěže, teď  porazili Janovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký první poločas

Domácí minulé kolo vydolovali bod v Neborech a tak hosté z Janovic museli být na pozoru. Domácí posilněni o 3 hráče A-týmu, se chtěli konečně odpoutat od poslední příčky. To Janovice v neúplné sestavě přijely s jasným cílem, odvést si 3 body. Ale ztráta stoperské dvojice Holiš s Roháčkem se ukázala jako klíčová pro průběh zápasu.

 

Na těžkém terénu, který spíše byl bahnitý se jen těžko dalo kombinovat. Zima, studený vítr a déšť udělalo své. A to hrálo do karet domácím Jánošíkům. Hosté sice pokaždé vedli v zápase, ale domácí pokaždé vyrovnali a zápas nakonec dostali na svoji stranu.

 

Divoký první poločas načal v 16.min Michal Juříček, který se trefil z 20 metrů pěkně k tyči 0:1. Domácí v zápětí vyrovnali a autorem branky na 1:1 se stal Nikolas Stroka. Ve 31.min posílá hosty znovu do vedení Jan Roháček, ten se po autu otočil ve vápně a střelou po zemi dává gól 1:2. Ovšem Nikolas Stroka znovu rychle vyrovnal 2:2. Domácí dávali branky jak přes kopírák, dlouhé balóny za obranu, ovšem vyplatilo se. Do poločasu hosty poslal znovu do vedení Jiří Červeňák, který po pěkné kombinaci z pravé strany postupoval sám na brankáře 2:3.

 

Souboj v bahně pro Jánošíky ze Smilovic

Ve druhé půli to bylo jen o bojovnosti a větší vůli. Hřiště dostalo pořádně zabrat a tak se ,,fotbal´´ změnil v souboj v bahně. A to domácím vyhovalo, kde předvedli větši vůli po vítězství. Zkušený David Gerlich nejprve z kraje poločasu vyrovnal na 3:3 a o chvíli později, dokonce domácí posílá do vedení Vojtěch Borgosz 4:3.

 

Janovice dobývali branku domácích, ale na těžkém terénu to kombinací šlo jen horko těžko. V 74.min se hostům podařilo přece jenom vyrovnat na 4:4 a to díky Jiřímu Červeňákovi, který i s kapkou štěstí přehodil brankáře z dobrých 25 metrů. Ale poslední slovo měli domácí, kde v 87.min utekl hostující obraně, na hraně ofsajdu Michal Firla a obral tak hosty o všechny body 5:4!



Ohlasy k zápasu


SC Smilovice B
Martin Lipowczan (hráč): ,,Po minulém zápase v Neborech jsem kluky chválil za dobře odvedený výkon v defenzívě, dnes jsme tak kvalitní v defenzívě nebyli. Pozdě jsme přistupovali k hráčům a byli málo důslední při odebírání míčů. Naštěstí v ofenzívě jsme byli opravdu nebezpeční. Hodně nám pomohli kluci z Áčka, kteří na hřišti vyčnívali. Děkuji jim, že došli a také za jejich přístup. Všichni tři se navíc zapsali mezi střelce. Střed hřiště ovládl Vojta Borgosz, který hrál i na těžkém terénu s obrovským přehledem. Hráčem utkání je Nikolas Stroka, který dal 2 góly a připsal si i 2 asistence.´´

TJ Janovice
Jan Talaš (hráč): ,,Zima a bahno maras. Vedli jsme pokaždé o gól a oni vyrovnali. Poločas byl 3-2 pro nás. V druhém jsme nedali dvě gólovky , pak oni otočili na 4-3, pak jsme vyrovnali, nedali další gólovku a oni dali před koncem na 5-4 z dvoumetrového ofsidu. Hodně nám chyběli stopeři Holiš s Roháčkem.´´



Sestavy


SC Smilovice B
R. Galacz [-] - N. Sroka [-] , A. Rudzki [-] , Š. Stašák [-] , M. Firla [-] , L. Uhlář [-] , V. Borgosz [-] , D. Balvar [-] , M. Lipowczan [-] , D. Gerlich [-] , T. Košút [-]

TJ Janovice
A. Bigas [-] - J. Boor [-] , J. Roháček [-] , J. Červeňák [-] , J. Talaš [-] , F. Szkuta [-] , M. Juříček [-] , H. Bigas [-] , P. Plichta [-] , V. Hroch [-] , R. Hutník [-]

ŽK: 22. T. Košút , 24. L. Uhlář , 61. N. Sroka - 30. J. Roháček , 32. H. Bigas .
Hráči zápasu: N. Sroka .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: SEKANINA Martin - KUBĚNA Petr, TVARŮŽKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Smítal

Expert: Robin Koláček - hráč - Nošovice
Tip experta: výhra hostů

Ačkoliv Smilovice minulý zápas obraly o body první Nebory, myslím si, že již k dalšímu překvapení nedojde a Janovice si dojdou svým ofenzivním fotbalem pro výhru.