6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tošanovice nadělily ,,jen´´ kanára


Branky


10. P. Czedron , 26. M. Baran , 27. M. Baran , 44. P. Czedron , 50. M. Baran , 55. J. Lisník
6

Domácí v pohodovém tempu nadělili Chlebovicím kanára

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Czedron, Baran - Chlebovice 4:0

Domácí nastoupili s jediným cílem a to udělat ,,povinné´´ 3 body. Do branky se postavil zkušený Vladislav Pielesz a hru režíroval další zkušený Miroslav Stryja. Od úvodu utkání bylo jasné kdo je favoritem zápasu a byla otázka času kdy povolí hostující obrana. Domácích bylo plné hřiště a hostům nepomohl na hřišti ani takticky zkušený ze všech nejzkušenějších a to Petr Král ročník 60!

 

V prvním poločase všechny branky jako přes kopírák. Rychlá akce domácích, balón pod sebe a akce skoro do prázdné branky a tak se postupně trefili 2x Petr Czedron a 2x Marcel Baran. Poločas se tak dá pojmenovat Czedron, Baraon - Chlebovice 4:0.

 

 

Obraz hry se nezměnil a domácí v tréninkovém tempu náskok navýšili na ,,kanára´´

Druhý poločas se dohrával v tréninkovém tempu a domácí po rychlé akci Marcela Barana, který tak vsítil hattrick a navýšil tak náskok v 50.min již na 5:0. Poté krásná fotbalová akce kde si v 55.min ze strany udělal prostor Jakub Lisník a vymetl šibenici hostující branky a nadělil tak hostům ,,kanára´´ 6:0. Zbytek utkání už se jen dohrával a domácí chtěli udržet čisté konto. Za to hosté zase bojovali o to, aby se výsledek již nenavyšoval. 



Ohlasy k zápasu


Tošanovice
Tomáš Sebera (trenér): ,,,Zápas se vyvíjel podle kvality soupeře... Hrálo se v tréninkovém tempu. Tuším ,že ani nevystřelili za celý zápas... Párkrát byli za polovinou... Těžko hodnotit... Bylo to opravdu na trénink... Nechci zhazovat soupeře, ale taková je realita...U nás nejlepší hráč Marcel Baran, který dnes dal hattrick a u hostů musím zmínit Petra Krále v 63 letech nastoupit na hřiště a odehrát celé utkání, klobouk dolů !´´




Sestavy


Tošanovice
V. Pielesz [-] - T. Hruboň [-] , J. Chylek [-] , N. Pfeffer [-] , T. Jaworek [-] , M. Baran [-] , P. Czedron [-] , V. Krejčiřík [-] , A. Michalik [-] , M. Stryja [-] , S. Kelecsény [-]

FK Chlebovice 1963
J. Šlachta [-] - P. Král [-] , J. Šnapka [-] , F. Weissmann [-] , J. Špaček [-] , V. Pavlas [-] , P. Klečka [-] , P. Klečka [-] , M. Stachura [-] , J. Morys [-] , M. Janečka [-]

ŽK: 70. A. Michalik , 90. M. Koczwara - 90. P. Král .
Hráči zápasu: M. Baran - P. Král .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠULOVSKÝ Milan - STARZYK Radim, POVAŽAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Smítal

Expert: Robin Koláček - hráč - Nošovice
Tip experta: výhra domácích

Tady tento zápas bude jednoznačnou výhrou domácích Tošanovic. Otázkou bude kolik gólu nadělí Tošanovice nejhorší obraně. Tip výhra domácích.