4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jsou Mosty na vzestupu ? Trenér Szlaur věří, že ano !


Branky


3. V. Černoch , 15. P. Zbončák (p.) , 31. P. Zbončák (p.) , 63. A. Puczok
7

Domácí režíroval zkušený Zbončák a domácí jsou tak na vzestupu, věří v to i domácí stratég 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mosty rozhodly již v prvním poločase

Domácí zvítězili zaslouženě první poločas 3:0 a měli tak zápas pod kontrolou. Hrálo se na těžkém terénu, díky nepříznivému počasí, které hřiště ještě více podmočilo. I tak se domácí snažili hrát kombinačně a drželi balón ze 70% na svých kopačkách.

 

Domácí si vytvořili spoustu šancí a svoji cestu za vítězství začali hned ve 3.min, kdy Vojtěch Černoch prošel přes střed hřiště a povedenou střelou otvírá skóre zápasu 1:0. Domácí tvořili a vytvářeli si šance. V 15.min zahrávají domácí penaltu, kterou s přehledem proměnujě Přemysl Zbončák a tentýž hráč dává gól z penalty i ve 31.min. Hosté dohrávali poločas znechuceni a frustrování, na Mosty se jim poslední zápasy dařilo.

 

 

 

Mosty si výsledek pohlídaly

Druhý poločas domácí polevili a hned z toho byly šance na straně hostů. Ovšem ani jedna 3 slibných příležitostí neskončila kontaktní brankou, a tak po krásné kolmici ze středu pole, dává pojistku na 4:0 v 63.min Adam Puczok a o zápasu bylo rozhodnuto.

 

Zápas byl tak režii domácích, hru tak režíroval zkušený Přemysl Zbončák, bývalý druholigový fotbalista Třince, který má na svém kontě více jak 60. druholigových startů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Přemysl Szlaur (trenér): ,,Od nás od první minuty zvládnuté taktické prvky. Rychle jsme se dostali do vedení a ve 30.min jsme vedli již 3:0, hosté byli frustrovaní a hádali se. Druhý poločas jsme trošku polevili, naštěstí jsme neinkasovali a naopak jsme dali pojistku na 4:0 a bylo hotovo. Dnes nám znovu pomohl Zbončák, jeho zkušenosti a přehled na hřišti je skvělý. Ovšem pro mne je mužem zápasu Szotkowski Jan. Hráč, který se pohybuje na 6. Skvělý defenzivní štít, vše co hosté vymysleli on uhasil. Jasný hráč zápasu.´´

SK Návsí
Roman Pyszko (asistent trenéra): ,,Domácí byli lepší a hladovější po vítězství. Jejich hru režíroval Přemysl Zbončák, jejich nejlepší hráč. Těžký terén nedalo se kombinovat, domácí důraznější v osobních soubojích.Od nás to bylo takové nějaké. A měřítko zápasu, tak snesl snad jen útočník Dominik Šipoš, který bojoval, rval se a chtěl hrát my jsme byli o krok pozadu, Mosty to dnes chtěli více.´´



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - A. Puczok [-] , V. Černoch [-] , M. Bednár [-] , P. Zbončák [-] , F. Žídek [-] , J. Szotkowski [-] , M. Samiec [-] , O. Jochymek [-] , M. Szotkowski [-] , P. Šafařík [-]

SK Návsí
T. Cyhan [-] - D. Byrtus [-] , F. Chrascina [-] , L. Kubiatko [-] , Š. Krenželok [-] , J. Boščík [-] , T. Pyszko [-] , D. Šipoš [-] , G. Bilko [-] , D. Cieslar [-] , J. Bojko [-]

ŽK: 23. J. Szotkowski - 68. D. Šipoš .
Hráči zápasu: J. Szotkowski .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MUDRA Zdeněk - SEKULA Adam, CHREN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Smítal

Expert: Robin Koláček - hráč - Nošovice
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy nemají vůbec špatný start, ale myslím si, že v lepší formě a naladění budou domácí. Proto tipuji výsledek pro domácí.