Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písku vstup do jara nevyšel podle představ


Branky


5

Písku vstup do jara nevyšel podle představ a brzký gól ho uspokojil

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácí uspokojil pak 3x kouzelná trojka

Domácí vstoupili do jarní části až tento víkend po odloženém zápase s Milíkovem. Do zápasu vstoupili jako urgán a hned z první akce se ujali v 1.min vedení 1:0 po brance Davida Kluze. Tímto se domácí uspokojili a hrát začali hosté.

 

Hosté si nachystali branky na 13., 23. ,33. a kouzlo trojek tak zafungovalo na výbornou. Postupně se trefili po chybné rozehrávce domácích ve 13.min František Martynek. Ve 23.min si po centru mezi stopery našel prostor Lukáš Marosz 1:2. No a ve 33.min po individuální akci si to středem hřiště namířil Lukáš Liberda a skóre tak bylo rázem 1:3.

 

Těsně před pauzou ve 45.min domácí snížili po faulu na Daniela Michalíka z penalty Jakub Malyjurek 2:3.

Druhý poločas hosté jen bránili a ubránili bod

Do druhého poločasu domácí vstoupili nabuzeni o gól do šatny. A hosté se, tak za půlku dostali jen vyjímečně. Písek zahazoval šance jednu za druhou a když, se neujali postupně šance Pyszka, Turoně a Bojka vysvobodila domácí až penalta. Tu v 83.min proměnil Tomáš Pyszko. Gól domácích, ale přišel pozdě a na obrat v  utkání se již nezmohli. 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Písek
Jiří Sikora (hráč): ,,Hosté byli lepší v první půli my zase v druhé. Kdy jsme měli minimálně 4 šance a gól z penalty přišel až v závěru. Spravedlivá remíza. Nejlepší hráč utkání Lukáš Jaracz.´´




Sestavy


Fotbal Písek
J. Twardzik [-] - P. Cieslar [-] , J. Sikora [-] , D. Michalík [-] , M. Puczok [-] , F. Turoň [-] , L. Jaracz [-] , R. Bojko [-] , D. Kluz [-] , J. Malyjurek [-] , M. Zahradník [-]

TJ Sokol Hrádek
D. Stach [-] - P. Hudzieczek [-] - D. Marosz [-] , L. Buchta [-] , R. Jochymek [-] , M. Sikora [-] , T. Suszka [-] , K. Wantulok [-] , L. Marosz [-] , L. Raszka [-] , F. Martynek [-]

ŽK: 24. D. Michalík - 40. L. Marosz , 54. K. Wantulok , 85. D. Stach .
Hráči zápasu: L. Jaracz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PLEVZA Miroslav - POKLUDA Aleš, CHREN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Písek se bude chtít v prvním zápase vytáhnout. V derby proti posílenému Hrádku, složeného výhradně z bývalých hráčů Jablunkova bude, ale těžký oříšek. Zápas bude mít určitě náboj a ten kdo udrží více nervy na uzdě vyhraje. Přikláním se k vítězství Písku.