Bukovec doma nezaváhal a chce do TOP 3 !!!


Branky


16. T. Košút (vl.) , 73. F. Zogata , 90. J. Koper
5

V prvním jarním zápase doma Bukovec nezaváhal a posledním Smilovicím nedal šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ukázal spíše nerozehranost obou týmů

Domácí Bukovec začal zimní přípravu již v lednu, tak jak je jejich zvykem. Tréninkové jednotky dvakrát za týden, jednou hala a jednou na výběh v okolí Bukovce. Domácí sehráli dva přátelské zápasy v rámci zimního poháru OP. Nebory - Bukovec 2:3 po penaltách a Bystřice (1.A třída ) - Bukovec 5:1.

 

Hračský kádr během zimní přestávky moc změn nepřinesl.

Bukovec teží jen ze svých odchovanců a žádné hráče "nenakupuje".

I tak, ale nějaké změny nastaly. Stabilní člen úvodní jedenáctky Honza Marekwica domácím během jarní části nepomůže, protože jej čeká delší rekonvalescence po operaci nohy.

Dále se domácí dohodli na ukončení spolupráce s trenérem Antonínem Hermanem a tým nyní povedou dva hráči domácích.

 

Hosté ze Smilovic měli zimní přípravu bez přátelských zápasů, jen tréninky a fotbálky v hale. Začali v průběhu února, kde se scházeli 1x týdně a kdo měl chuť tak o víkendu do haly na fotbálek či do přípravy s A-týmem hrající 1A třídu.

 

V klubu došlo k velkým změnám a přišlo 7 nových hráčů a další jsou v jednání. Přišel Jakub Revaj a Antonín Rudzki z Hrádku a z volného trhu Jan Rudzki, Štěpán Stašák, Richard Klimek, Filip Gabriel a Václav Jurdzin, když hned 4 z nich si odbyli premiéru v prvním jarním kole. Naopak odešli z týmu Filip Červenka do dorostu Třince a do Nebor odešel Dominik Walach, který byl i hráčem A-týmu.

První zápas ukázal nejen domácím, jak je težké přejít z haly nebo umělé trávy na fotbalové hřiště a hlavně proměnovat šance.

 

Za celý zápas si vytvořili domácí spousty šancí, herní převahu, ale dlouho nemohli utkání rozhodnuout. První gól si Smilovice B

daly samy. Centr si hostujícíc hráč srazil hlavou do své branky 1:0 (vlastní). Do konce poločasu měli domácí minimálně dalších 5 dobrých šancí a hosté vyráželi do útoku spíše jen sporadicky a když ani hosté neproměnili šanci jako hrom, tak se šlo do kabin za stavu jen 1:0 pro domácí.

Druhý poločas byl o něco vyrovnanější, góly ale dávali jen domácí

Ve druhém poločase byla hra přece jenom vyrovnanější. Šance byly na obou stranách a domácí nastřelují tyč , hosté zase břevno. Domácí mohli jít do 10, kde hráč s číslem 7 Kantor Marek zastavil slibně se rozvíjející akci, ovšem bez povšimnutí rozhodčího.

 

V zápětí Bukovec po rohovém kopu v 73.min zvyšuje sůj náskok na 2:0 když se hlavou trefil Filip Zogata. To Smilovice úplně zlomilo a Bukovec pokračoval v neproměnování šancí. V posledních minutách Jakub Koper stříli přesně umístěnou ránou k tyčí a uzavírá na konečných 3:0

 

autor fotografií: Patola Bogdan 



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok ( hráč): ,,V zápase jsme si vyzkoušeli jiný styl a to 3 - 5 - 2, který přinesl herní převahu i větší držení míče i více šancí. Jenže dlouho tížený efekt nepřicházel. Dobře se v zápase ukázali hráči Marek Kantor (stoper), Tomáš Lysek (obránce), kteří svou rychlostí a přehledem ve hře, moc šancí Smilovickým nedali. A když už se tak stalo, tak nás podržel výborně chytající Václav Byrtus. Proto i hodnocení jednotlivců tak dopadlo. Obstáli hlavně oni a zbytek týmu má nižší ohodnocení hlavně z důvodu malé produktivity v zakončení. Je třeba ale dodat, že to byl první zápas a každý hráč si musí zvyknout znovu na trávu.´´

SC Smilovice B
Martin Lipowczan (hráč): ,,Celkově hodnotím tak, že Bukovec byl o něco lepší a zaslouženě vyhrál. My jsme si na druhou stranu zasloužili za náš výkon dát alespoň nějakou branku. Bohužel ale se s koncovkou trápíme dlouhodobě. Nejlepším naším hráčem byl určitě Nikolas Stroka.´´



Počet diváků: 80. Rozhodčí: KARCH Otakar - KREŽELOK Ondřej, STARZYK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích