Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

30.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí střelec Dominik Kopec se podílel na vysoké výhře domácích


Branky


5

Metylovice po dobré zimní příravě přívítali doma Hukvaldy. Od první minuty si věřili, že svého soupeře porazí. Tomu odpovídá i vysoká výhra domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli dobrý vstup, poté se hra vyrovnala

Metylovice, odstartovali podzim skvěle, ale bohužel přišly zranění a tabulkou se postupně propadli. Nakonec podzimní část zakončili až na 11.místě se skórem 28:38, a to s pouhými 17ti body. Ač je to určitě zlepšení oproti minulým sezónám,tak pro domácí je to málo a věří si na příčky vyšší. I proto začali přípravu celkem brzy, a to už někdy v polovině ledna. Trénovali jak v tělocvičně, tak na umělé trávě ve Frýdlatně. První zkoušku měli hned na začátku února, a to v okresním poháru proti Fryčovicím. Tenhle zápas si Metylovice prohráli sami, protože vedli 2:0 a soupeře přehrávali, bohužel udělali několik chyb a Fryčovice zápas otočili na 2:3. Další přátelský zápas se konal o dva týdny později a to proti Staříči. V tomhle zápase si s radostí zastříleli a vyhráli vysoko 5:2. Dalším soupeř byl daleko těžší a to Staré Město hrající 1A třídu. Tady se ukázal rozdíl dvou tříd a prohráli vysoko 7:3. Generálku sehráli minulý týden proti Horním Bludovicím. Tenhle zápas byl vyrovnaný, ale nakonec Metylovice zvítězili 3:2 a naladili se tak na jarní část.

 

V úvodním kole jara přijeli do Metylovic Hukvaldy. Už před zápasem si domácí hodně věřili a vstupovali na hřiště v dobré psychické pohodě. Taky to tak vypadalo, ale jen pouhých 15min. Poté se přizpůsobili hře soupeře, a nechali se stáhnout dolů. I když se nehrál zrovna koukatelný fotbal, tak se domácím podařilo vstřelit vedoucí gol utkaní. A ve 33.min tak poslal Hruška Dalibor domácí do vedení 1:0. Soupeř se nebránil ostřejším zákrokům a domácí to natolik rozhodilo, že se hostům těsně před poločasem podařilo vyrovnat a ve 45.min se do statistik, tak zapsal Lukáš Klučka 1:1.

Domácím pomohla pauza a druhý poločas byl v jejich režii

V poločase bylo v domácí kabině dusno a to přineslo tížené ovoce. Domácím se povedlo síť rozvlnit celkem 4x. Trefili se postupně v 55.min Matěj Svobodník 2:1. Na 3:1 zvyšoval v 71.min Lukáš Halata a o 4.min později se zapsal mezi střelce i Dominik Kopec 4:1 ,to už soupeř vypadal odevzdaně. A zápas v 85.min uzavřel brankou Rudolf Matuszek na konečných 5:1. Domácí tak měli jednoznačně zápas, hlavně tedy ve druhé půli pod kontrolou. Potěšili určitě Metylovické fanoušky, kteří dorazili v hojném počtu. 

 

autor fotek : Veronika Dužíková



Ohlasy k zápasu


SK Metylovice
Dominik Kopec (hráč): ,,Kdybych měl vybrat nejlepšího hráče utkaní, tak to zrovna v tomhle zápase nejde, jelikož jsme bojovali všichni jako tým a to se nám vyplatilo. Rudolfovi Matuszkovi se v zápase podařilo vstřelit první mistrovskou branku v jeho kariéře, na to mu stačilo pouhých 10min. Mezi ostatní střelce se taky zapsali. (Dalibor Hruška, Matěj Svobodník, Lukáš Halata, Dominik Kopec). Z týmu soupeře se jedinou brankou prosadil Lukáš Klučka. Taky v zápase bylo k vidění hodně žlutých karet, a to celkově 7. Nejlepším hráčem týmu byl hráč s číslem 11, Michal Vicher, který dokázal svou tvrdostí náš tým rozhodit. Doufáme, že se nám vítězné tempo podaří udržet a to taky v počtu co nejméně zraněných.´´




Sestavy


SK Metylovice
F. Hradečný [-] - M. Kisza [-] , D. Hruška [-] , M. Bílek [-] , M. Garba [-] , L. Rusina [-] , M. Svobodník [-] , D. Kopec [-] , M. Šigut [-] , L. Halata [-] , M. Trybula [-]

TJ Sokol Hukvaldy
R. Překlasa [-] - J. Smolík [-] , F. Giergiel [-] , D. Hubeňák [-] , L. Klučka [-] - M. Vicher [-] , D. Hora [-] , M. Genčur [-] , L. Smolík [-] - T. Černík [-] , L. Jiřík [-] -

ŽK: 39. M. Trybula , 53. M. Bílek , 62. M. Garba , 84. S. Brož - 32. M. Vicher , 42. T. Černík , 54. D. Hubeňák , 68. L. Smolík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEKULA Adam - BARTEK Libor, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích