1:3
(0:1)
23. P. Czedron (p.)
69. M. Baran
80. P. Czedron
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 10:00

30.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas kola ovládly Tošanovice


Branky


57. M. Konečný - 23. P. Czedron (p.) , 69. M. Baran , 80. P. Czedron
5

Zápas kola ovládly Tošanovice a srazily tak hřebínek domácím Neborům. Ti na podzim vyhráli všech 15 zápasů a zdálo se, že o postupujícim je jasno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už první poločas nabídl velice kvalitní utkání

Hosté měli velice kvalitní přípravu a začali na začátku února 2x týdně trénovat. Když do klubu přišel z Dobratic navrátilec a odchovanec klubu Jakub Lisník a odešel jen Ondřej Mato do Milíkova. Tošanovice sehrály i přátelské utkání, kde trenérovi Seberovi, nešlo ani o výsledky jako o předvedenou hru a zvládnutí taktických prvků. První přátelské utkání sehráli vysokou porážkou 3:11 proti Palkovicím, branky Czedron,Baran,Kelecseny.

 

V dalším přípravném duelu porazili Horní Žukov 2:1, kde se mezi střelce zapsal Baran a Czedron. Poté porazili Vratimov ´B´ 2:3, kde se znovu trefil Baran 2x a dalším střelcem byl Lisník. Pak si hladce poradili s béčkem Havířova 1:9, 2x Baran, 2x Krejčiřík, Vicher, Lisník, Kelecseny, Jaworek, Mrozek. Hosté absolvovali také 4 denní soustředění v Jablunkově na Písečné, kde měli veškerý komfort. Následně narazili na Lokomotivu Louky, která je porazila 1:3 a o jedinou branku Tošanovic se postaral Mrozek.

 

Jako generálku si Tošanovice domluvily zápas s Vendryní, který se díky špatnému počasí neuskutečnil a tak se domluvily na odvetě s Horním Žukovem, který porazily jednoznačně 10:1, prosadil se hned 4x Czedron, 3x Lisník, Hruboň, Krejčiřík a Pfeffer. Trenér Sebera hodnotí nadstandartní zimní přípravu na této úrovni velmi kladně. ,,Kluci dřeli, makali, teď jen neusnout na vavřínech.´´ Zhodnotil vydatnou zimní přípravu trenér hostů Tomáš Sebera.

 

Domácí Nebory na podzim nenašli přemožitele a vyhráli všech 15 zápasů s impozantním skórem 55:9, a luxusním náskokem 14 bodů na dva nejlbižší pronásledovatele z Janovic a Tošanovic.

 

Ovšem, že to Nebory nebudou mít na jaro jednoduché se mohly přesvědčit hned v prním zápase. Tošanovice po velice kvalitní zimní přípravě ukázali, že budou čekat na další zaváhání Nebor. Zápas snesl velice přísné měřítko a nabídl kvalitní duel hned na startu druhé půle soutěže. Hráči si nedarovali ani centimetr prostoru na hřišti a štastnější do kabin šli přece jenom hosté, když proměnili jednu ze svých šancí. Tu promněnil ve 23.min z penalty Petr Czedron 0:1

 

Pauza pomohla více domácím

Domácím pomohla poločasová pauza a začátek druhého poločasu byli jasně lepší. Hostům chyběl pohyb, byli všude pozdě. Dlouho, ale domácí nemohli najít recept na dobře organizovanou obranu hostů. Až díky nedorozumnění při jedné z rozehrávek, hosté darovali gól domácím na zlatém podnose a v 57.min vyrovnal Martin Konečný 1:1. Tahle situace, ale probrala Tošanovice a najednou to bylo na hřiši úplně jiné mužstvo. Hosté začali přehrávat domácí ve středu hřiště i po stranách a byla otázka času, kdy se ujme nějaká ze spousta příležitostí hostů.

 

Tížený tlak zužitkoval v 69.min střelec Marcel Baran 1:2, kdy se prodral po kraji a z úhlu postřelil domácího brankáře Misiorze . Nebory ovšem chtěly minimálně vyrovnat a vypracovali si obrovskou šanci, kterou nepromněnili po skvělém zákroku brankáře hostů Kováře, a tak přišla pojistka ze strany hostů. V 80.min dal konečnou podobu skóre znovu Petr Czedron 1:3. Hosté už si zbytek utkání pohlídali a zaslouženě uštědřili domácím první soutěžní prohru. Náskok Nebor, se tak ztenčil ,,už jen´´ na 11 bodů. Utkání nabídlo vysokou kvalitu a divákům se musel zápas určitě líbit.



Ohlasy k zápasu



Tošanovice
Tomáš Sebera (trenér): ,,Máme za sebou velice kvalitní zimní přípravu a na okresní přebor až nadstandartní. Kluci dřeli a makali což se nám hned v prvním zápase vyplatilo. Z Dobratic k nám přišel navrátilec a odchovanec klubu Jakub Lisník a bohužel odešel do Milíkova Ondřej Mato.Sehráli jsme dobrá přátelské utkání, kde nám nešlo o výsledky, ale vtisknnutí herní tváře a myslím, že jsme na dobré cestě. Dnes velice kvalitní utkání, které se muselo divákům líbit. Teď jen neusnout na vavřínech a pokračovat v nastoleném trendu.´´



Sestavy


TJ Nebory
D. Misiorz [-] - D. Strokosz [-] , R. Mendrok [-] , M. Godfryd [-] , D. Sliwka [-] , D. Lipowski [-] , T. Faruga [-] , J. Kreželok [-] , A. Sikora [-] , J. Zogata [-] , J. Chlebek [-]

Tošanovice
P. Kovář [-] - R. Groš [-] , M. Baran [-] , V. Krejčiřík [-] , D. Ryba [-] , T. Hruboň [-] , J. Chylek [-] , T. Jaworek [-] , A. Michalik [-] , P. Czedron [-] , J. Lisník [-]

ŽK: 60. J. Kreželok , 62. M. Godfryd - 52. V. Krejčiřík .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Galásek Michal - GALÁSEK Filip, SEKANINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích