Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pernarec poráží Kozojedy a odskakuje na čele tabulky


Branky


8

Pernarec doma přivítal Kozojedy. Pernarec se nacházel na prvním místě tabulky, zatímco Kozojedy byly třetí. Jednalo se tedy o velmi důležitý zápas, který nakonec zvládli lépe domácí a díky zaváhání Hadačky odskakují na rozdíl čtyř bodů od druhého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4:0 už v 17. minutě

Domácí hráči vlétli na soupeře jako uragán, již v 17. minutě vedli 4:0, ale pojďme hezky od začátku. V 5. minutě se k přímému kopu postavil Tomáš Doležal, jeho střelu srazila zeď hostů mimo dosah gólmana, který se jen bezmocně za míčem ohlédl. Ve 12. minutě vstřelil branku po pěkné kombinaci Jiří Hrubý. V 15. minutě se k přímému kopu z levé strany postavil opět stoper Tomáš Doležal a nádherně trefil pravý horní roh branky. V 17. minutě si Daniel Brácha vychutnal obranu hostů a nekompromisně zavěsil. Poločas se dohrával za stálé převahy domácích.

Na začátku druhého poločasu se hostům podařilo snížit, když se v 49. minutě trefil Miroslav Špelina. Domácí i přes inkasovaný gól hru stále kontrolovali. V 73. minutě po úniku a zpětné přihrávce Košana ml. nezaváhal Daniel Brácha. V 90. minutě uzavřel účet utkání střelou k zadní tyči František Košan ml.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Lepší vstup do utkání jsme si nemohli přát. Začátek utkání rozhodl o našem zaslouženém vítězství. Velké poděkování patří našim fanouškům, kteří nás celý zápas neúnavně povzbuzovali.




Sestavy


TJ Sokol Pernarec
J. Míkovec [-] - M. Cihelka [-] , T. Doležal [-] , V. Troch [-] , F. Košan [-] - O. Zouna [-] (83. P. Vlasák [-] ) , J. Hrubý [-] , M. Tyr [-] , D. Brácha [-] - F. Košan [-] , J. Navrátil [-] (63. M. Pham [-] ) -

TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - M. Mandous [-] , J. Holeček [-] , D. Němec [-] , P. Volín [-] , M. Špelina [-] (67. M. Soukup [-] ) , T. Hach [-] , T. Sak [-] , V. Jiskra [-] , J. Franěk [-] (46. O. Karlíček [-] ) , V. Görner [-]

ŽK: 38. V. Troch , 39. F. Košan .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - PACÁK Josef (N), FOLK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Josef Blahout
Tip experta: remíza

2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích