3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 15:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otočka Sulkova v druhém poločase


Branky


6

Na Sulkov zavítala Hadačka. Díky tabulkovému postavení byli favorizováni hosté. Ti zprvu i vedli, ale domácí se nevzdali a v druhém poločase jednogólové manko otočili a nakonec vítězí v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

V prvním poločas měli míč ve svém držení více domácí, bohužel pro ně všechny pokusy o vstřelení branky vyšli na prázdno. A tak po chybě v rozehrávce šli do vedení hosté, ve 22. minutě se dokázal prosadit David Prusík. Domácí i poté měli více ze hry, ale hosty držel brankář Jan Zajíček a v zakončení nebyli úspěšní. 

Otočka domácích

Ve druhém poločase pokračovala převaha domácích a byla otázka času, kdy se dočkají vyrovnání. To přišlo v 63. minutě, když se z levé strany trefil k zadní tyči Lukáš Kur. V 75. minutě vstřelil vedoucí branku Jan Mašek a na konečných 3:1 zvýšil Milan Třeštík, který se ve vápně uvolnil přes dva hráče a střelou nedal gólmanovi šanci. Zápas tedy skončil za stavu 3:1 pro domácí.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov B
M. Giňa [-] - J. Mašek [-] , L. Ficu [-] , M. Kaprál [-] (55. E. Ramadan [-] ) , M. Beran [-] , K. Batěk [-] , M. Třeštík [-] , L. Kur [-] (80. J. Dubský [-] ) , A. Mašek [-] , M. Dufek [-] (55. J. Adam [-] ) , P. Hejzek [-]

FK Trafo Hadačka
J. Zajíček [-] - V. Špeta [-] (30. V. Špeta [-] ) , P. Polášek [-] , D. Kašpar [-] (43. Š. Braun [-] ) , M. Junek [-] , D. Prusík [-] (84. P. Peterka [-] ) , R. Knedlhans [-] , F. Hausner [-] , M. Horyna [-] , L. Prusík [-] , J. Junek [-]

ŽK: 80. K. Batěk - 57. M. Junek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - LOPATA Jan (N), SPĚVÁČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Lukáš Kur
Tip experta: remíza

Tipuji remízu 4:4 kluci z bega hrají hlavně fotbal pro fanoušky. A tipuji, že JD9 tam šoupne minimálně 2 fíky.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích