0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pernarec vítězí v Přehýšově o dvě branky a posouvá se do čela tabulky


Branky


6

Pernarec zavítal do Přehýšova. Díky postavení v tabulce byli favoritem utkání hosté. Ty se své role zhostili výborně, vítězí 2:0 a díky zaváhání Hadačky se posouvají do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů

 Hosté se od prvních minut snažili plnit roli favorita. Domácím hráčům, kteří se soustředili především na obranu, se přesto dařilo zárodky akcí včas zastavit. V probíhající 24. minutě však nedokázali uhlídat Františka Košana ml. který otevřel skóre. V 28. minutě byl na hranici velkého vápna faulován Daniel Brácha, k míči se postavil František Košan st. a  nádhernou střelou do pravé šibenice zvýšil na 2:0. Poločas se dohrával za stálého tlaku hostů.

Bezbranková druhá půle

Ve druhém poločase se hráči Přehýšova opět soustředili hlavně na obranu. Přesto si Pernarec vytvořil spoustu šancí, které však zůstali bez využití. V 82.min se na branku hostů z ojedinělého útoku rozběhl Adam Nekola, který svou šanci neproměnil, následovala série rohových kovů, které hosté se štěstím odvrátili. Závěrečný hvizd do píšťalky rozhodčího Pavla Janouška, který utkání s přehledem zvládnul, přivítaly oba týmy.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Spousta zahozených šancí kazí dojem z jinak celkem dobrého výkonu.



Sestavy


TJ Sokol Přehýšov
P. Kučera [-] - M. Královec [-] , A. Nekola [-] , P. Brunát [-] , M. Kopečný [-] , J. Šimek [-] , O. Gálik [-] , M. Heřman [-] , D. Šimek [-] , R. Hřebec [-] , J. Hakel [-]

TJ Sokol Pernarec
L. Dufek [-] - M. Cihelka [-] - J. Hrubý [-] , M. Šmídmajer [-] , M. Tyr [-] , D. Brácha [-] - F. Košan [-] , J. Navrátil [-] - O. Zouna [-] , F. Košan [-] , O. Sláma [-]

ŽK: 32. J. Hakel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škoda Pavel - DVOŘÁK Alois (N), PACÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Lukáš Kur
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů