Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 15:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devítibranková kanonáda Pernarce


Branky


5

Pernarec doma hostil Všeruby. Mezi oběma týmy byl v tabulce značný rozdíl a tak byli jasným favoritem utkání domácí. To se nakonec i potvrdilo a domácí vítězí rozdílem třídy 9:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedmibranková první půle

 Začátek utkání byl poměrně vyrovnaný, postupně však domácí začali přebírat aktivitu. Odměnou jim byl v 18. minutě gól Jiřího Navrátila, který přelstil brankáře hostů. Od této chvíle bylo jasné, kdo bude pánem na hřišti. Ve 29. minutě skóroval František Košan, který tímto gólem spustil doslova brankovou lavinu. Postupně se po pěkných kombinacích celého týmu prosadili, v 35. minutě Jiří Hrubý, hned o minutu později Jiří Navrátil, v 41. minutě obránce Miroslav Cihelka, v 43. minutě dovršil hattrick Jiří Navrátil. Poločas uzavřel brankou na 7:0 v 44. minutě sváteční střelec Ondřej Sláma, který svým prvním gólem za Pernarec nádherně vymetl pravou šibenici. 

Další dvě branky domácích

Do druhého poločasu vyměnil v brance Všerub Petra Kotvu obránce Midhat Džilič. Ani on však dlouho čisté konto neudržel. Domácí hráči i s obměněnou sestavou, na hřišti stále kralovali, v 51. minutě Jiří Navrátil dorazil vyraženou střelu Tomáše Doležala z přímého kopu.  Na konečných 9:0 v 63. minutě upravil svým pátým gólem Jiří Navrátil, když proměnil penaltu po faulu brankáře na pronikajícího Daniela Bráchu. Domácí si vytvářeli další šance, desátý gól se jim přesto vstřelit nepodařilo.

  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Musím pochválit celý tým za předvedený výkon. Především v prvním poločase hráči chvílemi předváděli, to co po nich požaduji.




Sestavy


TJ Sokol Pernarec
L. Dufek [-] - T. Doležal [-] , M. Cihelka [-] , V. Troch [-] - J. Hrubý [-] (46. M. Pham [-] ) , M. Šmídmajer [-] , M. Tyr [-] , D. Brácha [-] - F. Košan [-] (70. M. Pekar [-] ) , J. Navrátil [-] (80. P. Vlasák [-] ) - O. Sláma [-] (46. O. Zouna [-] )

SK Všeruby B
P. Kotva [-] - V. Tyr [-] , V. Široký [-] (46. J. Linhart [-] ) , S. Pašek [-] , R. Herák [-] , L. Černý [-] , K. Bárta [-] , M. Džilič [-] , E. Löwy [-] , P. Laštovka [-] (71. L. Michal [-] ) , M. Hodina [-]

ŽK: 47. D. Brácha , 61. M. Tyr - 50. M. Hodina .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - PACÁK Josef (N), TUREČEK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Jiří Dubský
Tip experta: výhra domácích

Tam se není o čem bavit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích