Pernarec dokázal i v 9 vybojovat vítězství


Branky


10. D. Brácha (vl.) , 44. J. Sinkule , 70. L. Filip - 16. D. Brácha , 17. D. Brácha , 61. D. Brácha , 85. D. Brácha
7

Žichlice doma přivítali hosty z Pernarce. Díky tabulkovému postavení byli favoritem utkání právě hosté. Nakonec z toho bylo velmi vyrovnané utkání, které skončilo rozdílem pouhé jedné branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky na obou stranách

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, ve druhé minutě nastřelili břevno, v 10. minutě se ujali vedení, když si do vlastní sítě srazil míč hostující Daniel Brácha. Hostům se postupně dařilo hru vyrovnat. Během dvou minut v 16. a 17. minutě otočili skóre na svou stranu, obě branky vstřelil Daniel Brácha. V probíhající 30. minutě byl vyloučen brankář hostů Jiří Míkovec, když zbytečně strčil po odpískání faulu na něj do protihráče. Do branky se poté postavil Tomáš Válek. Žichlice opět přebrali aktivitu, odměnou jim bylo vyrovnání ve 44. minutě, když Jiří Sinkule z hranice velkého vápna trefil pravý spodni roh branky. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:2.

Hosté vstřelili vítěznou branku i v devíti

Druhý poločas byl od začátku plný zahozených šancí na obou stranách. V 61.minutě dostal hosty do vedení František Košan ml. ( v zápise chybně uveden Brácha), když proměnil samostatný únik. Od této chvíle tlak domácích narůstal, několikrát hráči hostů odkopávali míč téměř z brankové čáry. V 70. minutě dotlačil míč do branky hostů Jiří Sinkule. V 83.minutě poslal rozhodčí hosty do devíti, po druhé žluté kartě byl vyloučen Doležal. V 85. minutě obránce hostů Zouna vystihl přihrávku, poslal míč na rozběhnutého Františka Košana ml. který nezaváhal ( v zápise chybně uveden Brácha) a vrátil hostům vedení. Domácí se snažili vyrovnat, vytvořili si několik šancí, které ale nedokázali proměnit. Pernarec v devíti  vedení udržel.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc: Docela nepřehledné utkání. Mrzí mi 4. obdržená branka, kdy jsme byli vzadu 4 na 1 a přesto jsme ho neuhlídali.

TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Odehráli jsme těžké utkání, domácí mají v týmu šikovné hráče. Dnes byla výhra opravdu vydřená.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: HÁJEK Jiří - ŠRÁMEK Josef (N), PACÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů