D. Majer 22. (p.)
L. Greiner 66.
L. Greiner 72.
D. Majer 82.
L. Greiner 85. (p.)
5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeruby nastříleli pět branek Žichlicím


Branky


22. D. Majer (p.) , 66. L. Greiner , 72. L. Greiner , 82. D. Majer , 85. L. Greiner (p.) - 38. D. Šmídl
5

Všeruby doma přivítaly hosty z Žichlic. Oba týmy dělil pouze jeden bod a tak se předpokládalo velmi vyrovnané utkání. První poločas tomu opravdu nasvědčoval, ale v druhém poločase už byli jasně lepší domácí a připisují si tak výhru 5:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na obou stranách

První poločas byl vcelku vyrovnaný. Do vedení se dostali jako první domácí, když už v 22. minutě dokázal proměnit pokutový kop Dušan Majer. Hosté ale dokázali po pěkné akci v 38. minutě vyrovnat a to zásluhou Daniela Šmídla. Hosté mohli do konce poločasu jít ještě do vedení, ale pokutový kop neproměnil Jiří Sinkule.

Čtyři branky na straně domácích

Druhý poločas už byl v režii domácích. V 66. minutě se po chybě prosadil Luděk Majer. Stejný hráč přidal i svou druhou branku v zápase v 72. minutě. V poslední desetiminutovce se dokázali ještě prosadit Dušan Majer a hattrick zkompletoval Luděk Greiner.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc: Podařilo se nám vyrovnat po pěkné akci, bohužel pak jsme neproměnili penaltu. Navíc druhou branku jsme domácím darovali sami. Kvůli zranění jsme museli střídat a využili špatně třetí blok pro střídání, zápas jsme už pak jen dohrávali.



Sestavy


SK Všeruby B
P. Kotva [-] - S. Pašek [-] (81. J. Linhart [-] ) , R. Herák [-] (46. K. Bárta [-] ) , M. Džilič [-] , L. Greiner [-] , J. Balvín [-] , D. Majer [-] , P. Sova st. [-] (63. E. Löwy [-] ) , T. Remeš [-] (81. P. Laštovka [-] ) , L. Černý [-] (46. A. Pečený [-] ) , M. Džilič [-]

TJ Sokol Žichlice
V. Mašek [-] - K. Ramajzl [-] , M. Oktábec [-] , E. Blaha [-] , J. Lavička [-] - A. Rampich [-] , D. Šmídl [-] , K. Šrámek [-] - J. Sinkule [-] , M. Pouska [-] (62. J. Huml [-] ) , O. Jirsa [-] (75. J. Šrámek [-] )

ŽK: 14. L. Greiner , 15. M. Džilič , 41. L. Černý - 15. J. Sinkule , 52. D. Šmídl .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KRAUZ Jan - TUREČEK Dominik (N), HABRYCH Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích