Čtyři červené karty a 7 branek


Branky


3

Hadačka doma přivítala Pernarec. Jednalo se o utkání mezi prvním a třetím týmem tabulky, oba týmy ale dělilo 13 bodů. Navíc poslední vzájemné střetnutí vyhráli hráči Hadačky 5:0. Čekala se proto výhra právě domácích, ale opak je pravdou. Hosté dokázali zvítězit v poměru 3:4. Navíc jsme během utkání viděli 4 červené karty.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva jedna pro domácí

Byl to velmi rychlý start do utkání. Už v první minutě se totiž dokázali prosadit právě domácí a to zásluhou Ondřeje Dušičky. Radost z gólu rychle opanula, když už ve 12. minutě viděl Pavel Peterka druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Hosté se pak postupně začali dostávat do hry, bohužel pro ně ale neproměňovali šance a tak přišel další trest. V 28. minutě dokázal potrestat chybu hostů opět Ondřej Dušička. Před poločasovou přestávkou přišlo přeci jen snížení. Ve 40. minutě se hlavou dokázal prosadit František Košan. Do konce poločasu už žádný gól nepadl a tak se šlo do kabin za stavu 2:1. Po cestě do šaten se ale nechali zbytečně vyloučit dva hostující hráči. Prvním z nich byl Oldřich Zouna za nesportovní chování vůči hlavnímu rozhodčímu. Druhým zmiňovaným byl Václav Troch, zde ale není uveden důvod.

 

Otočení zápasu i v oslabení

V druhém poločase, byť v oslabení, určovali tempo hry hosté z Pernarce. V 53. minutě se povedlo vyrovnat Tomáši Doležalovi, když z přímého kopu vymetl pravý růžek branky. O 6 minut později si dokonce hosté vzali i vedení na svoji stranu, když se po individuální akci dokázal prosadit Milan Tyr. Stejný hráč uviděl v 67. minutě druhou žlutou kartu a musel do sprch. O dvě minuty později vyrovnal domácí Marek Horyna. Hostující František Košan ml. neproměnil pokutový kop, i přes to si dokázali hosté vzít vedení opět do svých rukou. Po samostatném úniku se prosadil František Košan. Nic více už se nestalo a tak si Pernarec veze domů všechny tři body a vítězství 3:4.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Do utkání jsem vstoupili špatně, hráče jsem upozorňoval, aby si pohlídali začátek zápasu a hráče č.10. Nepovedlo se, hned v 1.minutě po naší chybě nám zmiňovaný hráč vstřelil gól. Na chvilku nás to rozhodilo, postupně jsem začali přebírat aktivitu. Neproměnili jsme několik šancí a soupeř nás ve 28.min. po další naší chybě potrestal. V té době jsme hru kontrolovali. Ve 40.min. F. Košan st. po centru hlavou snížil. Při cestě do kabin si naši hráči nechali dát zbytečně karty. Do druhého poločasu jsem po dvou vyloučení nastupovali v devíti, přesto jsem to byli my kdo určoval hru. V 53.min. Doležal z přímého kopu vymetl šibenici. V 59.min. po individuální akci strhl vedení na naší stranu. V 67.min. uviděl Tyr druhou žlutou kartu, z následujícího přímáku domácí vyrovnali. Nás tato situace,ani následující Košanem ml. neproměněná penalta nesrazila, odměnou nám byla branka, kterou po samostatném úniku napravil předchozí zaváhání Košan ml. Myslím si, že jsme si vyhrát zasloužili.



Sestavy


FK Trafo Hadačka
J. Zajíček [-] - P. Peterka [-] , O. Dušička [-] , M. Junek [-] (20. D. Prusík [-] ) , D. Kašpar [-] , P. Polášek [-] , R. Knedlhans [-] (77. V. Špeta [-] ) , F. Hausner [-] , M. Horyna [-] , L. Prusík [-] (56. J. Bihari [-] ) , J. Junek [-]

TJ Sokol Pernarec
J. Míkovec [-] - T. Doležal [-] , F. Košan [-] , V. Troch [-] , M. Cihelka [-] - O. Zouna [-] , D. Brácha [-] , M. Tyr [-] - F. Košan [-] , J. Navrátil [-] (55. P. Uldrych [-] ) - J. Hrubý [-]

ŽK: 9. P. Peterka , 55. M. Horyna , 88. J. Junek - 9. M. Tyr , 31. V. Troch , 45. T. Doležal , 75. F. Košan . ČK: 12. P. Peterka - O. Zouna , 45. V. Troch , 67. M. Tyr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - SPĚVÁČEK František (N), HUBAČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Miroslav Horký
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích