J. Sinkule 75. (p.)
J. Sinkule 86.
2:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozojedy si odváží z Žichlic všechny tři body


Branky


75. J. Sinkule (p.) , 86. J. Sinkule - 12. P. Pánek , 17. J. Franěk , 40. P. Volín , 52. P. Volín , 70. P. Pánek
3

Žichlice doma přivítaly hosty z Kozojed. Oba týmy se nacházejí na opačných koncích tabulky a tak byli jasným favoritem Kozojedy. Navíc i v jejich posledním utkání Kozojedy vyhrály 10:2. Tentokrát to bylo menším rozdílem a to v poměru 2:5.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po poločase

Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté z Kozojed. Už v 12. minutě Němec našel před brankou volného Petra Pánka a ten uklízel do prázdné brány. O pět minut později hodili hosté dlouhý aut až do vápna, kde byl v souboji obránce Jakub Franěk a ten dokázal nasměrovat míč do sítě. Ve 40. minutě měli hosté příležitost v podobě přímého kopu z hranice vápna, k němu se postavil Pavel Volín a trefil šibenici. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:3.

 

Čtyři branky v druhé půli

V 52. minutě přidal svojí druhou branku v zápase Pavel Volín, opět z přímého kopu. V 70. minutě šel sám na branku Petr Pánek a nadvakrát dokázal dostat míč do sítě. Domácí zvládli jen korigovat dvěma brankami Jiřího Sinkuleho. Nejprve proměnil penaltu po ruce ve vápně. A při druhém gólu obešel několik hráčů a z úhlu přehodil vyběhnutého brankáře. To je vše a tak zápas končí za stavu 2:5.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín: Zápas to byl tvrdý a vyhrocený jako vždy na malém hřišti v Žichlicích a jsme rádi, že jsme ho tak dobře zvládli. Mělo být uděleno tak 5 červených karet a k údivu všech byla udělena jediná žlutá. Což rozhodčí odůvodnil tím, že jsme rádi, že se scházíme a když napíše stopky, tak způsobí problémy. Tak hlavně, že jsme to jakž takž ve zdraví přežili.



Sestavy


TJ Sokol Žichlice
V. Mašek [-] - M. Habrych [-] , M. Oktábec [-] , P. Rozpopčuk [-] (75. E. Blaha [-] ) - D. Šmídl [-] , A. Rampich [-] , M. Krofta [-] (60. P. Marvan [-] ) , K. Šrámek [-] (75. O. Pajer [-] ) - J. Sinkule [-] , M. Pouska [-] (46. A. Kolář [-] ) , O. Jirsa [-] (75. J. Huml [-] )

TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - M. Mandous [-] , P. Volín [-] , M. Špelina [-] (15. M. Kovář [-] ) , P. Pánek [-] , D. Němec [-] , M. Soukup [-] (46. T. Sak [-] ) , O. Karlíček [-] , V. Jiskra [-] , V. Görner [-] , J. Franěk [-] (30. T. Hach [-] )

ŽK: 73. D. Šmídl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - ŠEBEK Daniel (N), BALÝ Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Miroslav Horký
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů