1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 12:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby B týmů skončilo remízou


Branky


3

V sobotu se konalo místní derby mezi Zbůchem "B" a Líněmi "B". Poslední vzájemné měření skončilo těsně 4:3 pro Zbůch. Tentokrát jsme tolik branek neviděli a zápas skončil pouze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Hrál se vcelku vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách hřiště. Jako první se dokázali prosadit hosté z Líní. V 27. minutě se prosadil hostující Patrik Vainer. První poločas nám žádnou další branku nepřinesl a tak se šlo do šaten za stavu 0:1. 

Vyrovnání domácích

Druhý poločas měl stejný obraz hry jako ten první. Velmi vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Obrouvskou šanci měl Josef Zetocha, před prázdnou bránou ale nastřelil pouze břevno. O pár minut později, konkrétně v 69. minutě, už se ale nemýlil. Utekl obraně a dokázal prostřelit i brankáře. Další branku v utkání už jsme neviděli a tak nám zápas končí za stavu 1:1.



Sestavy


TJ Baník Zbůch B
P. Malý [-] - J. Střeštík [-] , J. Gründl [-] , M. Prokop [-] , P. Hájek [-] (46. T. Němec [-] ) - J. Veverka [-] , V. Schnemayer [-] (46. S. Schejbal [-] ) , J. Němec [-] , S. Plecitý [-] - J. Zetocha [-] , Z. Kopček [-] -

TJ Baník Líně B
F. Hodaň [-] - D. Kunc [-] (11. L. Jůda [-] ) , T. Junk [-] (46. J. Rýdl [-] ) , J. Junk [-] (46. A. Lobanov [-] ) , F. Němeček [-] , V. Weiner [-] , P. Vainer [-] , T. Königsmark [-] (60. Y. Kyrylenko [-] ) , L. Toth [-] , M. Dudík [-] , D. Kule [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - HAŠEK Jaroslav (N), KÖNIGSMARK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Miroslav Horký
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích